نوشته شده توسط : zg

اگر شما از افرادی هستید که برای تهیه سیستم تهویه مطبوع برای ساختمان یا پروژه خود دچار تردید هستید که کدام یک از دستگاه های تهویه مطبوع برای فضای شما مناسب تر است تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید باشید. در این مطلب به بررسی و مقایسه سیستم های تهویه مطبوع مانند کولر گازی ، داکت اسپلیت ، چیلر و همچنین مزایا و معایب هر دستگاه پرداخته ایم.

شما می توانید با مطالعه این مطلب و با شناختی کامل نسبت به سیستم های تهویه، بتوانید با در نظر گرفتن شرایط و ویژگی های محل مورد نظر، انتخابی مناسب برای تهویه فضای خود داشته باشید.

مقایسه داکت اسپلیت، کولر گازی و چیلر

در سیستم های تهویه مطبوع استفاده از چیلر و فن کویل دارای هزبنه اولیه و هزینه نگهداری بالاتر اما  دارای کیفیت بهتر از کولر گازی و داکت اسپلیت است.

داکت اسپلیت که  طی چند سال اخیر استفاده از آن در ایران رواج یافته نسبت به چیلر و فن کویل دارای کیفیت پایینتری است اما از دستگاه های کولر گازی بهتر است.

استفاده از کولر گازی به جهت صرفه اقتصادی بیشتر مورد توجه و استفاده قرار میگیرد اما به لحاظ کیفیت در این مقایسه رتبه سوم را دارد.

دستگاه های دیگر تهویه مطبوع مانند vrf ، کولر آبی، ایرواشر، هواساز و ایرواشر آپارتمانی وجود دارند که هر کدام در کاربری های خاص خود استفاده میشوند.

سیستم کولر آبی ارزانترین سیستم تهویه مطبوع و خارج از رنج آسایش و سیستم باکتریال است و یک سیستم منسوخ است.

vrf به جهت هزینه اولیه و نگهداری بالا و هزینه لوله کشی بالا اکثرا در پروژه ها صرفه مالی ندارد و تنها در یک سری پروژه های اداری وتجاری خاص استفاده میشود.

ایرواشر و هواساز مربوط به سیستم های صنعتی، اداری، تجاری و یکپارچه است و استفاده از آنها برای کاربری های مسکونی توصیه نمیشود.

ایرواشرهای آپارتمانی و مسکونی به لحاظ بهداشتی و کیفیت عملکرد در رده کولر آبی قرار میگیرند و دارای کیفیت تهویه پایینی هستند.

داکت اسپلیت

داکت اسپیلت به سیستم کولر گازی کانالی گفته می شود که از ظرفیت ١٨٠٠٠ تا ۶٠٠٠٠  بی تی یو بر ساعت تولید می شود.

داکت اسپلیت یک پنل خارجی و یک پنل توکار داخلی دارد که امکان کانال کشی به اتاق ها و فضای نشیمن را دارد.

رابطه بین پنل داخلی و خارجی یک جفت لوله مسی رفت و برگشتی است که نباید از متراژ خاصی بیشتر شود.

در سیستم داکت اسپلیت توزیع هوا در اتاق ها توسط سیستم کانال کشی انجام میشود.

استفاده از جریان هوا برای تهویه و سرمایش و گرمایش فضاهای مشترک مشکلاتی از جمله کنترل میزان هوای مورد نیاز هر فضا را دارد که کنترل دما را مشکل میکند.

برخی از داکت اسپلیت ها امکان تامین هوای تازه و تزریق به محیط را دارند.

داکت اسپلیت

کنترل دما در سیستم داکت اسپلیت بدلیل استفاده از یک ترموستات در محیط مشترک به درستی انجام نمیشود. برای مثال اگر در یک واحد مسکونی که از داکت اسپلیت استفاده شده است بخواهیم دمای اتاق را تنظیم کنیم تنها راه تنظیم دما از روی پنل کنترل در فضای سالن است و یا اینکه به روش مکانیکی دریچه هوا را ببندیم که در این صورت فشار هوا به دریچه های دیگر اعمال میشود.

چیلر و فن کویل

چیلر یک دستگاه تولید آب سرد است. در واقع چیلر یک آبسردکن بزرگ است که آب سرد تولید شده را به وسیله پمپ باید به داخل واحدها هدایت کرد. لوله‌کشی بین واحدها و موتورخانه و چیلر از لوله‌های فولادی است. در داخل واحدها آب سرد باید گرمای محیط را بگیرد و محیط را خنک کند که به وسیله دستگاه فن کویل این کار انجام می شود. فن کویل ها دارای یک کویل آب مسی و یک فن هستند که با گردش آب سرد در کویل آنها باد خروجی از آن خنک می شود.

در استفاده از سیستم چیلر و فن کویل میتوان با جریان آبگرم در فن کویل ها محیط را گرم کرد. چیلر در سیتسمهای تهویه مطبوع فقط در فصل گرما کار میکند و در فصل سرما باید جریان آبگرم موتورخانه درون فن کویل ها هدایت شود.

در استفاده از چیلر به ازای هر فضا باید یک دستگاه فن کویل در نظر گرفته شود. فن کویل دیواری ، سقفی، زمینی، کاستی، کانالی و...

در سیستم های مسکونی معمولا از فن کویل های سقفی توکار و زمینی استفاده میشود و در سیستم های تجاری و اداری از مدل های کانالی، کاستی و دیواری استفاده میشود.

به چیلر های زیر ۱۰ تن مینی چیلر گفته میشود، سیستم کاری چیلر و مینی چیلر تفاوتی ندارد و تنها تفاوت در ابعاد و ظرفیت دستگاه است.

کولر گازی

کولر گازی در انواع ایستاده، پرتابل، دیواری و کاستی تولید میشود. که اکثرا به سیستم آنها آشنا هستند. کولر های گازی دارای ظرفیتی نهایتاً تا ۹۰۰۰۰ بی تی یو بر ساعت هستند که به صورت دیواری، زمینی و سقفی نصب می‌شوند و برای هر فضا باید یک دستگاه کولر گازی مجزا در نظر گرفته شود.

هر دستگاه کولر گازی دارای یک پنل بیرونی است که باید در محل مناسب با جریان هوای مناسب نصب شود و فاصله مجاز آن با پنل داخلی حفظ شود. در صورتی که طول یا ارتفاع لوله کشی کولر گازی از متراژ ذکر شده در کاتالوگ  تجاوز کند امکان آسیب به دستگاه وجود دارد.

محدودیت ظرفیت و محدودیت طول لوله کشی و تعداد پنل های خارجی زیاد، استفاده از کولر گازی را برای پروژه‌های بزرگ محدود می کند.

کولر گازی دارای انواع سرد تنها و سرد و گرم است که  دارای رنج دمایی کارکرد از ۴۸ تا ۰ درجه است. در دماهای پایین تر و سردتر از ۵ درجه سانتیگراد به درستی عمل نمیکند و نمیتوان به سیستم گرمایش آن در همه شرایط اعتماد کرد.

در مناطق گرمسیری که دما تا ۶۰ درجه میرسد از سیستم کولر گازی حاره ای یا همان تروپیکال استفاده میشود این دستگاه ها عمولا تا ۵۶ و در برخی برندها تا ۶۰ درجه عمل میکنند. کولر گازی تروپیکال سیستم گرمایش ندارد و فقط بصورت سرمایشی عمل میکند.

مقایسه داکت اسپیلت، کولرگازی و چیلر به لحاظ اقتصادی

به لحاظ اقتصادی در مورد هزینه اولیه و هزینه های نگهداری و تعمیرات می‌توان گفت که چیلر پر هزینه ترین سیستم سرمایشی است. در رده دوم داکت اسپلیت و کم هزینه ترین دستگاه، کولر گازی است.

هزینه اولیه چیلر مربوط به تهیه دستگاه چیلر، فن کویل ها، لوله کشی بین فن کویل ها، سیستم پمپاژ آب و سیستم انبساط و هزینه سیستم های کنترل و... است.

هزینه های مربوط به داکت اسپلیت مربوط به لوله کشی بین پنل بیرونی و داخلی و کانال کشی سیستم داخلی داکت اسپلیت است.

مقایسه داکت اسپلیت، کولر گازی و چیلر به لحاظ کیفیت عملکرد

کیفیت عملکرد سیستم چیلر و فن کویل بالاتر از سیستم داکت اسپلیت و کولر گازی است. در مورد کیفیت عملکرد داکت اسپلیت باید گفت که چون دستگاه به صورت مرکزی برای همه اتاق ها و دریچه ها در نظر گرفته می‌شود، اولاً صدای بالایی ایجاد می کند. ثانیاً کنترل دماهای هر اتاق دشوارتر است. چرا که کنترلر دما در داکت اسپلیت ها یک واحد مرکزی در فضای مشترک واحد مسکونی است و سنسوری برای کنترل دمای اتاق ها ندارد. اما در مورد چیلر و فن کویل چون هر دستگاه با ترموستات محیطی مربوط به همان محیط کنترل می‌شود امکان خاموش کردن فن کویل اتاق خواب در طول روز که از آن استفاده نمی شود وجود دارد و دمای هر فضا را می توان با ترموستات همان فضا کنترل کرد.

مزایای چیلر و فن کویل

  1. سیستم خنک کاری یکپارچه مجموعه
  2. کنترل دما و کنترل کارکرد هر دستگاه فن کویل به صورت مجزا
  3. امکان مادولار کردن چیلر و کنترل ظرفیت طبق نیاز ساختمان
  4. امکان تهویه ساختمان های بزرگ و ظرفیت نامحدود چیلر
  5. امکان نصب چیلر در موتورخانه طبقات پایین، روی بام و یا در حیاط ساختمان
  6. امکان اتصال برخی از مدل‌های فن کویل به سیستم هوای تازه

معایب چیلر

  1. هزینه اولیه بالا
  2. هزینه تعمیرات و نگهداری بالا نیاز به اپراتور متخصص
  3. اشغال فضای موتورخانه یا بام ساختمان
  4. نیاز به تامین آب نرم و سختی گیری آب با حجم زیاد برای چیلرهای آب خنک
  5. در صورت خرابی سرمایش کل مجموعه از کار می افتد مگر اینکه از دو دستگاه چیلر استفاده شده باشد

مزایای داکت اسپلیت

  1. سیستم یکپارچه گرمایش و سرمایش واحد
  2. امکان لوله کشی با طول بالا
  3. عدم نیاز به پمپ آب و سیستم لوله‌کشی آب
  4. امکان نصب کویل آبگرم
  5. امکان اتصال به پکیج و موتورخانه مرکزی گرمایش سرمایش با کویل DX و راندمان بالا
  6. نصب در سقف کاذب و پنهان و دور از دید
  7. قیمت نسبتاً مناسب
  8. امکان اتصال به سیستم هوای تازه

معایب داکت اسپلیت

  1. صدای زیاد در واحدهای مسکونی و اداری
  2. عدم امکان کنترل دمای هر اتاق به صورت مجزا
  3. نیاز به کانال کشی
  4. اشغال فضای سقف کاذب گرمایش ضعیف با کویل گرمایی به نسبت رادیاتورها و سیستم شوفاژ
  5. عدم امکان کنترل ظرفیت و در نتیجه مصرف برق بالا

 مزایای کولر گازی

  1. قیمت اولیه مناسب
  2. امکان خاموش و روشن کردن دستگاه هر فضا
  3. عدم نیاز به لوله کشی آب و سیستم پمپاژ و کانال کشی
  4. تنوع محصولات کولر گازی مانند کولر گازی ایستاده ، پنجره ای، کاستی، دیواری و....

معایب کولر گازی

  1. عدم امکان لوله کشی کولر گازی با طول بالا
  2. عدم امکان اتصال به سیستم هوای تازه
  3. محدودیت ظرفیت
  4. چیدمان پنل های خارجی
  5. تخلیه آب کندانس از چند نقطه.

در ادامه می توانید قیمت محصولات و همچنین اطلاعات فنی و تخصصی در رابطه با انواع سیستم های تهویه مطبوع، کولر گازی، داکت اسپلیت، فن کویل، چیلر، هواساز و برج خنک کننده را در انواع برندها، مدل ها و ظرفیت ها در وبسایت تخصصی بامین تهویه مشاهده نمایید.



:: موضوعات مرتبط: کولر گازی , فن کویل , چیلر , داکت اسپلیت , ,
:: برچسب‌ها: چیلر , مینی چیلر , کولر گازی , کولر گازی ایستاده , داکت اسپلیت , قیمت داکت اسپلیت , ایرواشر , ایرواشر آپارتمانی , فن کویل , فن کویل سقفی , فن کویل دیواری ,
:: بازدید از این مطلب : 319
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

اینورتر یا درایو AC به دستگاهی گفته می‌شود که به کمک آن می توان سرعت یک موتور AC سه فاز را کنترل کرد، بدون آن که قدرت و گشتاور موتور کاهش یابد. اینورترها در ظرفیت های مختلف ساخته می شوند مثلاً برای یک موتور با توان ۲۰ اسب بخار باید از اینورتر ۲۰HP استفاده کرد.

انواع اینورتر از نظر ورودی کدامند؟

از نظر ورودی اینورتر ها به دو دسته تک فاز و سه فاز تقسیم می گردند. البته خروجی همه آنها سه فاز است. برای داکت اسپلیت اینورتر با توان بالای ۳ اسب فقط از ورودی سه فاز استفاده می گردد.

انواع اینورتر ها از نظر کاربرد کدامند؟

از نظر کاربرد اینورترها به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. برای راه اندازی پمپ ها، فن ها، آسانسور، جرثقیل، نوارهای نقاله، دستگاه‌های اکسترودر و ... از اینورتر استفاده می شود. برای پمپ و فن از اینورترهای با گشتاور متغیر و برای آسانسور و نوار نقاله و جرثقیل از اینورتر با گشتاور ثابت و برای اکسترودرها از اینورتر با فیدبک PG بهره برداری می کنند.

مزایای استفاده از اینورترها چیست؟

کاهش انرژی مصرفی و لذا کاهش هزینه برق، کاهش جریان راه اندازی و در نتیجه طولانی شدن عمر موتور، امکان تغییر سرعت موتور، امکان تغییر جهت حرکت موتور، داشتن حفاظت در برابر اضافه بار، امکان کار موتور در شرایطی که ولتاژ ورودی متغیر است، امکان کنترل از راه دور، ایجاد سرعت بیشتر از سرعت نامی موتور، برنامه ریزی کردن حرکت.

اینورتر چگونه مصرف برق را کاهش می‌دهد؟

اینورتر به صورت هوشمند میزان بار وارده  به موتور را تشخیص داده و متناسب با همان بار، به موتور جریان می‌دهد و این جریان در بسیاری از مواقع از جریان نامی موتور کمتر است.

اینورتر در کولر گازی

اینورتر (Inverter) در کولر گازی (Air Conditioner) وسیله‌ای است که سرعت موتور الکتریکی  (Motor)کمپرسور (Compressor) را کنترل میکند و با ایجاد جریان متغیر مبرد (Refrigerant) در یک سیستم تهویه مطبوع امکان تنظیم پیوسته دما را به آن می‌دهد. در مقابل، سیستم های تهویه مطبوع سنتی تنظیم دما را با استفاده از یک کمپرسور که به صورت دوره‌ای در بیشینه ظرفیت کار می‌کند و سپس به طور کامل خاموش می شود، تنظیم می کنند. سیستم های تهویه مطبوع مجهز به اینورتر دارای یک درایو فرکانس متغیر(Variable Frequency Drive) یا VFD هستند و از این اینورتر الکتریکی قابل تنظیم، برای کنترل سرعت موتور و در نتیجه کمپرسور و خروجی سرمایش استفاده می کنند.

درایور فرکانس متغیر از یک یک سوساز (Rectifier) برای تبدیل جریان متناوب (AC) ورودی به جریان مستقیم (DC) استفاده می‌کنند. سپس در اینورتر الکتریکی از ماژولاسیون عرض پالس (Pulse-Width Modulation) استفاده می کند تا برق AC را با فرکانس مورد نظر تولید کند. برق فرکانس متغیر تولید شده، یک موتور بدون جاروبک (Brushless Motor) یا یک موتور القایی (Induction Motor) را میراند.

از آنجا که سرعت یک موتور القایی متناسب با فرکانس AC است، کمپرسور اکنون می‌تواند در سرعت های مختلفی کار کند. سپس یک میکروکنترلر می‌تواند از دمای فعلی محیط نمونه‌گیری و سرعت مناسب کمپرسور را تنظیم کند. تجهیزات الکترونیکی و سخت افزاری بر قیمت تجهیز می افزایند ولی می‌تواند باعث صرفه‌جویی قابل توجهی در هزینه‌های کارکرد شوند. همچنین حذف دوره های روشن و خاموش شدن کمپرسور باعث افزایش راندمان دستگاه میشود.

اطلاعات فنی و تخصصی و قیمت داکت اسپلیت اینورتر و کولر گازی در انواع برندها و مدل ها را در سایت بامین تهویه مشاهده نمایید.

 



:: موضوعات مرتبط: کولر گازی , داکت اسپلیت , ,
:: برچسب‌ها: اینورتر , داکت اسپلیت , داکت اسپلیت اینورتر , کولر گازی , کولر گازی اینورتر , قیمت داکت اسپلیت , قیمت کولر گازی ,
:: بازدید از این مطلب : 465
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

داکت اسپلیت چیست؟


داکت اسپلیت (اسپلیت کانالی) یکی از رایجترین سیستم های تهویه مطبوع در سطح جهان است، این سیستم همانند اسپلیت دیواری از یک واحد داخلی (هواساز) و یک واحد خارجی (کندانسور) تشکیل شده است که توسط لوله های مسی به یکدیگر متصل می گردند. سرمایش و گرمایش در سیستم داکت اسپلیت توسط هواساز با مکش هوای داخلی انجام می پذیرد.

 

داکت اسپلیت



سیکل گرمایش در داکت اسپلیت

 

  1. سیکل گرمایش در داکت اسپلیت ها نسبت به سیکل سرمایش آن ضعیف تر بوده و به همین دلیل عمل گرمایش در فصل زمستان به سه صورت می باشد.

  2. در مناطقی که آب و هوای نسبتا گرم در تمام فصول سال را دارند ، سیکل گرمایش داکت اسپلیت و کولر گازی کافی بوده و نیازی به مکمل گرمایی ندارد.

  3. در مناطقی که گاز شهری در دسترس می باشد از بخاری گازی به عنوان مکمل گرمایی استفاده می شود تا مصرف برق در سیکل گرمایش کاهش یابد.
  4. یک کویل مسی آب گرم به صورت انشعابی از پکیج یا موتور خانه به قسمت هواساز کشیده شده و با گردش آب گرم درون کویل و دمیدن هوا توسط فن از روی آن ، هوای گرم وارد اتاق می شود.

 

تفاوت داکت اسپلیت با سیستم چیلر و فن کویل

 

  1. عدم اشغال فضای زیاد در زیرزمین و بام برای نصب داکت اسپلیت برعکس چیلر، برج خنک کن و …

  2. عدم نیاز به کارشناس جهت تعمیر و نگهداری داکت اسپلیت برعکس چیلر، برج خنک کن، فن کویل و …

  3. عدم وجود لوله کشی های طولانی در کف و سقف برعکس فن کویل
  4. در چیلر از آب به عنوان سیال واسطه در عمل سرمایش استفاده می شود. این وظیفه در داکت اسپیلت بر عهده مبرد است.

 

نکات کانال کشی داکت اسپلیت


برای طراحی کانال های هوا در دستگاه داکت اسپلیت باید موارد زیر رعایت شود.

  1. در ابتدا باید مقدار دبی هوایی را که توسط فن به جریان در می آید محاسبه کنید.

  2. دستگاه داکت اسپلیت در مناسب ترین محل به لحاظ دسترسی و مسیر کانال کشی قرار دهید.
  3. اندازه دریچه ، سطح مقطع انشعابات و کانالهای اصلی را بر مبنای مقدار دبی با سرعت مناسب محاسبه کنید.
  4. برای متعادل کردن موارد پیش بینی نشده برای هر انشعاب دمپرهای حجمی در نظر بگیرید.

 

نحوه عملکرد اسپلیت کانالی

نحوه عملکرد سیستم سرمایش و گرمایش داکت اسپلیت


اسپلیت کانالی از دو قسمت مجزا به نام هوارسان و کندانسینگ یونیت تشکیل شده که توسط دو لوله مسی به یکدیگر متصل شده که سرمایش مورد نیاز را از طریق گاز فریون وکمپرسور تامین می کند.لازم به ذکر است که نوع کمپرسوردستگاه از نوع اسکرول می باشد. و سیستم گرمایش این اسپلیت کانالی نیز از طریق کویل آبگرم تامین می شود. پس از مکش هوای داخل واحد و فیلتراسیون توسط دستگاه مذکور، عمل سرمایش یا گرمایش روی هوای ورودی صورت پذیرفته و هوای سرد و گرم نهایی از طریق یک کانال افقی( مشابه کانال کولر) و البته در ابعاد کوچکتر به فضاها منتقل می گردد. قابل توجه است که کلیه کانالها فقط در سقف کاذب اپارتمان خواهد بود و به صورت عمودی تا پشت بام حرکت نخواهد کرد و دریچه های تعیین شده برای خروجی های مد نظر بنا به cfm مورد نیاز طراحی و اندازه گیری خواهد شد که عامل این سنجش با گیجی به نام داکتیلاتور می باشد.

 

کمپرسور داکت اسپلیت اینورتر و معمولی

کمپرسور اینورتر و معمولی تاثیر مستقیم بر مصرف انرژی دستگاه دارد. داکت اسپلیت و کولر گازی کانالی اینورتر ال جی دارای کمپرسور با تکنولوژی دور متغیر DC Inverterr می باشد که مصرف بسیار پایین برق و صرفه جویی در هزینه ها را موجب میشود. داکت اسپلیت های اینورتر ال جی با کنترل دیواری عرضه می شوند.

اطلاعات فنی و تخصصی، تصاویر و قیمت داکت اسپلیت را می توانید در وب سایت فروشگاه اینترنتی بامین تهویه مشاهده نمایید.

خرید داکت اسپلیت

منبع: بامین تهویه



:: موضوعات مرتبط: داکت اسپلیت , ,
:: برچسب‌ها: داکت اسپلیت , قیمت داکت اسپلیت , فروش داکت اسپلیت , خرید داکت اسپلیت , هواساز , چیلر , برج خنک کننده , کولر گازی , فن کویل ,
:: بازدید از این مطلب : 261
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

داکت اسپلیت چیست؟

داکت اسپلیت یکی از رایج ترین سیستم های تهویه مطبوع در جهان به شمار می رود. که امروزه بیش از پیش مورد توجه سازندگان واحد های مسکونی و اداری می باشد، این سیستم جزء اقتصادی ترین و به صرفه ترین سیستم های تهویه مطبوع موجود می باشد. داکت اسپلیت همانند اسپلیت دیواری از یک یونیت داخلی که در سقف کاذب قرار گرفته و پوشیده می باشند، و یک یونیت خارجی کندانسور تشکیل شده است که توسط لوله های مسی به یکدیگر متصل می شوند.

فرق اسپلیت با داکت اسپلیت

در داکت اسپلیت یا اسپلیت کانالی، یونیت داخلی، داخل سقف کاذب قرار می گیرد و نیاز به یک سیستم کانال کشی برای توزیع هوای مطبوع می باشد. از مزایای این نوع اسپلیت عدم اشغال فضای دیوار، امکان تعبیه کویل آبگرم در یونیت داخلی و کم شدن تعداد کندانسور ها می باشد.

کولر گازی چیست؟

اسپلیت ها جدیدترین نسل کولرگازی هستند که نسبت به سایر سیستم های تهویه مطبوع دارای طرفداران بیشتری هستند. داکت اسپلیت ها نسبت به سایر سیستم های تهویه مطبوع دارای ویژگی های بسیار و منحصر به فردی هستند. از این رو دارای فروش بسیار زیادی هستند. با ورود این نسل از اسپلیت ها تحول بزرگی در صنعت تهویه مطبوع و سیستم های گرمایشی به وجود آمده است. کولر گازی های اسپیلت تنها باعث خنک کردن هوای اتاق نمی‌شوند بلکه دارای ویژگی های بیشتری نیز هستند. یکی از نقطه ضعفهای بزرگ کولرهای گازی معمولی مصرف بالای برق آنهاست اما این کاستی در کولرگازی های اسپیلت به ویژه کولر گازی اینورتر دار برطرف شده است. به طوری که اسپلیت‌ها به‌دلیل مصرف برق بسیار متعادل‌ در میان خریداران طرفداران زیادی دارند. برچسب سطح انرژی بیشتر این دستگاه‌ها A است و همین یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های این دستگاه ها است. نحوه کارکرد این نوع کولر ها بدین شکل است که یک چرخه تبرید تراکمی را به دو قسمت تقسیم کرده و یک قسمت آن در داخل محیط ساختمان و دیگری در بیرون از ساختمان و در هوای آزاد نصب می شود. با این کار قسمت پر سرو صدای سیکل یعنی کمپرسور، به بیرون از محیط ساختمان منتقل شده و تنها قسمت اواپراتور که وجود آن در داخل محیط ضروری می باشد. در داخل قرار می گیرد.

مزایای داکت اسپلیت نسبت به کولر گازی اسپلیت

سیستم داکت اسپلیت گرما و سرما را بصورت یکنواخت از کانالها منتقل می کند. قابلیت لوله کشی بین بخش داخلی و خارجی در سیستم های داکت اسپلیت تا اختلاف ۱۵ متر امکان پذیر می باشد به این دلیل که در این دستگاه ها از جداکننده روغن استفاده می کنند. این در حالیست که در بیشتر سیستم های موجود در بازار این مشکل وجود دارد و تنها برای رفع آن از تله روغن استفاده می کنند که نه تنها کم بازده بوده که در دراز مدت نیز کارایی خود را از دست می دهند و در نهایت سبب بروز مشکل در کمپرسور ویا سوختن آن می شود.

سیستم های داکت اسپلیت دارای فیلتراسیون هوا می باشند که در مورد کولر اسپلیت همگی مجهز به فیلتر هوا نیستند.

در این سیستم ها لوله کشی داخلی کاهش یافته است.

حذف رطوبت هوا از دیگر مزایای داکت اسپلیت می باشد.

در داکت اسپلیت های گرید A که به سیستم های داکت اسپلیت کم مصرف یا اینورتر معروفند شاهد کاهش مصرف برق و در نتیجه صرفه جویی در هزینه های برق هستیم.

در سیستم های داکت اسپلیت کندانسور و عدم نیاز به چند کندانسور، فضای کمتری را اشغال می کند.

دسترسی راحت به فیلتر هوای قابل شستشو، دسترسی آسان به موتور بدون نیاز به کامل جداکردن قطعات به منظور تعمیرات از دیگر مزایای داکت اسپلیت می باشد.

مزایای کولر گازی اسپلیت نسبت به داکت اسپلیت

از مزایای اسپلیت می توان به ظرفیت بالا جهت سرد و گرم کردن منزل و کم کردن میزان آلودگی هوا به دلیل داشتن فیلتر ضد آلرژی اشاره کرد. همچنین می توان از کولر اسپلیت در هر واحد از ساختمان بطور جداگانه نصب و استفاده کرد.

معایب داکت اسپلیت نسبت به کولر گازی اسپلیت

داکت اسپلیت نسبت به ظرفیت مشابه کولر گازی اسپلیت، فضای محیط را در حد مطلوبی خنک نمی کند. همچنین برای واحد های کوچک صرفه اقتصادی ندارد.

لازم به ذکر است استفاده از هر دو سیستم با توجه به برق مصرفی که دارند برای گرمایش ساختمان ها مقرون به صرفه نیست و ترجیحا برای گرمایش بهتر است از رادیاتور و یا روشهای دیگر که دارای هزینه کمتر، محدودیت کمتر و کیفیت بهتری هستند استفاده شود.

تفاوت کولر گازی اسپلیت با داکت اسپلیت چیست؟

بررسی تفاوت‌های دو دستگاه داکت اسپلیت و کولر گازی اسپلیت به شما کمک می‌کند تا هنگام خرید دستگاهی مناسب و متناسب با نیاز خود را انتخاب کنید که با شرایط منزل شما سازگار باشد.

فن موجود در داکت اسپلیت به توزیع هوای سرد به محیط داخل کمک می‌کند، مهم‌ترین تفاوت داکت اسپلیت با کولر گازی اسپلیت این است که در کولرهای گازی هوای خنک شده مستقیماً از بخش داخلی به محیط انتقال می یابد.

معایب داکت اسپلیت و کولر گازی

یکی از معایب داکت اسپلیت عدم کنترل دمای محیط توسط آن ها می باشد. به عبارت بهتر از زمانی که از این سیستم استفاده می‌کنید تمام دمای محیط یکسان می‌شود. در نتیجه شما قادر نخواهید بود که هوای اتاق خواب‌ها را نسبت به هوای پذیرایی و یا آشپزخانه تنظیم کنید. و یا تغییر دهید. بسیاری معتقدند که اسپلیت‌ها در ظرفیت‌های برابر با کولر گازی راندمان مناسبی برای خنک کردن هوا ارائه نمی‌دهند. این مسئله موجب می‌شود که واحدهای کوچک‌تر از ویژگی‌ها و مزایای آن به خوبی بهره مند نشوند.

سخن پایانی

در نهایت با در نظر گرفتن موارد ذکر شده و ابعاد و شرایط فضای مورد نظر می توانید دستگاه مورد نظرتان را خریداری نمایید.

بامین تهویه ، تخصصی ترین سایت تاسیسات کشور ارائه دهنده انواع دستگاه های تهویه مطبوع ، سیستم های گرمایشی و تجهیزات استخر در انواع مدل ها و برندها آماده پاسخگویی به سوالات خریداران عزیز می باشد. برای دریافت لیست قیمت محصولات کولر گازی و داکت اسپلیت به سایت بامین تهویه مراجعه نمایید.

قیمت داکت اسپلیت



:: موضوعات مرتبط: داکت اسپلیت , ,
:: برچسب‌ها: داکت اسپلیت , قیمت داکت اسپلیت , فروش داکت اسپلیت , خرید داکت اسپلیت , صدای داکت اسپلیت , کولر گازی ,
:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

داکت اسپلیت دارای عملکردی شبیه به کولر گازی است و از ظرفیت 18000 به بالا تولید می شود و با بهره گیری ازالکتروفن قوی تر در پنل داخلی امکان کانال کشی در سقف یا دیوار کاذب را مهیا می سازد.

هواگیری داکت اسپلیت

داکت اسپلیت چیست؟

داکت اسپلیت، نوعی از سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی است که به صورت دو حالته (دو فصلی) عمل می‌کند. بدین معنا که از یک سو عملکردی شبیه به کولر گازی (اسپلیت) دارد و از سویی دیگر توسط آب گرمی که در درونش جریان دارد کار می‌کند.

هواگیری داکت اسپلیت در زمان راه اندازی آن یکی از امور مهم می‌باشد که باید حتما انجام شود. در این مقاله روش هواگیری داکت اسپلیت را می آموزید به گونه ای که خودتان بتوانید هواگیری داکت اسپلیت را انجام دهید.

علت هواگیری داکت اسپلیت

هواگیری داکت اسپلیت باید انجام شود چرا که باعث عملکرد بهتر داکت اسپلیت می شود.

هواگیری داکت اسپلیت معمولا قبل از فصل سرد زمستان انجام می‌شود چرا که داکت اسپلیت برای گرم کردن محیط از آب گرم استفاده می‌کند و در صورتی که هواگیری داکت اسپلیت انجام نشود امکان سرد شدن در فصل زمستان را دارد و همچنین می‌تواند سبب روشن نشدن داکت اسپلیت شود. که این امر ضرورت هواگیری داکت اسپلیت را تایید می کند.

 

روش هواگیری داکت اسپلیت

وسایل مورد نیاز از جمله آچار فرانسه، آچار شش گوش و نشت یاب را برای هواگیری داکت اسپلیت آماده کنید.

در مرحله اول لوله کشی‌ها را بررسی کنید و از عدم نشتی لوله ها اطمینان حاصل نمایید.

سوپاپ شیر را با استفاده از آچار شش گوش باز کرده و تا ده ثانیه منتظر بمانید تا گاز آن خارج شود و سپس دوباره آن را ببندید.

لوله‌های گاز را بررسی کنید در صورتی که نشتی داشتند آن‌ها را محکم کنید و در صورتی که نشتی آن‌ها برطرف نشد از تعمیر کاران کمک بگیرید.

در مرحله بعد سوپاپ سه طرفه را باز بگذارید تا هوای درون آن خارج شود.

در این مرحله باید پین مرکزی سوپاپ را به داخل فشرد و پس از چند ثانیه آن را رها کنید و این کار را چندین بار انجام دهید تا به طور کلی هواگیری داکت اسپلیت انجام شود.

در مرحله آخر باید سوپاپ سه طرفه را که پیچ و مهره‌های آن را باز کردید ببندید و زمانی که مطمئن شدید هواگیری انجام شده است می‌توانید داکت اسپلیت را روشن کنید.

 

نکات قابل توجه در هواگیری داکت اسپلیت

در ادامه باید بگویم که در هنگام هوا گیری داکت اسپلیت آب خروجی آب جوش است و باید بسیار مواظب باشید که به وسیله آب جوش خارج شده از لوله‌های داکت اسپلیت نسوزید فاصله خود را رعایت کنید و همچنین نکات ایمنی را رعایت کنید.

با انجام صحیح هواگیری داکت اسپلیت در فصل زمستان می توان بیشترین بازدهی را از دستگاه انتظار داشت. در صورت نبود هوا درون لوله ها و اتصالات، آبگرم به خوبی درون مدار در جریان بوده و هوای مورد نیاز هواساز را تامین می کند. همین امر علاوه بر افزایش بازدهی دستگاه نقش پر رنگی در کاهش مصرف انرژی دارد. حین هواگیری با رعایت نکات ایمنی از آسیب زدن به دستگاه و همچنین فردی که این عمل را انجام می دهد، ممانعت کنید.

اطلاعات فنی و تخصصی، تصاویر و قیمت داکت اسپلیت را می توانید در وب سایت فروشگاه اینترنتی بامین تهویه مشاهده نمایید.

خرید داکت اسپلیت



:: موضوعات مرتبط: داکت اسپلیت , ,
:: برچسب‌ها: داکت اسپلیت , قیمت داکت اسپلیت , فروش داکت اسپلیت , خرید داکت اسپلیت , صدای داکت اسپلیت , ,
:: بازدید از این مطلب : 331
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

 

آیا حذف صدای ناشی از نوسان الکترو فن ها و داکت اسپلیت ها امکان پذیر است ؟

امروزه داکت اسپلیت ها به عنوان یکی از رایج ترین سیستم های تهویه آپارتمانی به شمار می‌آیند که به علت فواید و مزایای مختلف، آن ها را در بسیاری از پروژه های ساختمانی مورد استفاده قرار می دهند. از جمله مزایای استفاده از انواع داکت اسپلیت ها در پروژه ها، مجزا نمودن هزینه های مصرف انرژی از شارژ عمومی ساختمان است که منجر به مدیریت مستقیم مصرف کننده و إشراف آن بر میزان استفاده و نحوه ی استفاده در زمان معین می‌باشدکه ازنتایج آن میتواند بهینه سازی مصرف انرژی باشد .

 

داکت اسپلیت

 

امّا با وجود این فائده و دیگر فوائد استفاده از سیستم های تهویه آپارتمانی، متأسفانه یک معضل و عیبی که در اینگونه سیستم ها در ایران وجود دارد صدای مزاحم ناشی از الکتروموتور فن داکت اسپلیت هاست که به دلیل تعبیۀ آن درسقف کاذب آپارتمان ها یا مانند آن و یا جایی نزدیک به اتاقها مانند بالکن که در بسیاری از موارد باعث سلب آسایش وآرامش وحتی آزار دهنده است و ظاهراً گریزی از آن نیست. هرچند اقداماتی برای رفع این مشکل شده است ولی هنوز بطور کامل رفع نشده چرا که عمدتاً کارفرمایان به علل متعدد از قبیل عدم تصمیم گیری اولیه، کمبود جا، اختلاف سلیقه، عدم آشنایی با جزئیات فنی داکت اسپلیت ها، محلِ تعبیه و کارگزاری داکت اسپلیت ها را در داخل آپارتمان پیش بینی می کنند که نتیجۀ آن مشکلاتی است که بعد ها مصرف کننده با آن مواجه می شود . این سیستم ها در آمریکا و اروپا نیز رایج است امّا محل کارگذاری آن در مکانی خارج از محل آپارتمان است و قاعدتاً مشکلات موجود در ایران را به همراه ندارد.

علت صدای حاصل از داکت اسپلیت

صدای داکت اسپلیت به دلیل فعالیت فن بزرگ نصب شده در داخل اپراتور است. این فن برای به جریان انداختن هوا به داخل خانه در این سیستم تعبیه شده است. فن بزرگتر موجود در داکت اسپلیت صدای ایجاد شده را از طریق کانال‌های هوا به داخل فضای منزل منتقل می‌کند.

به کمک فن آوری های نوین راه حل آسانی برای رفع این مشکل وجود دارد که باعث افزایش راندمان وسطح کیفی و همچنین ارتقاء درمدیریت مصرف انرژی و افزایش عمر الکترو موتور فن میشود . شرکت های تولیدکننده و وارد کنندۀ داکت اسپلیت ها و مصرف کنندگان محترم این سیستم ها می توانند برای تکمیل مزایای سیستم های داکتی و کم شدن معایب آن ها از این را حل استفاده نمایند تا از صدای مزاحم و آزار دهنده فن که به ویژه در دور پایین و در فصل زمستان که مصرف کنندگان بیشتر با آن مواجه هستند رهایی یابند و با آسایش و آرامش موفق به گرمایش و سرمایش و تهویه مطبوع محیط زندگی خود شوند جایی را که نامش مسکن است و بایست باعث سکون و آرامش گردد .

راه‌های کاهش صدای داکت اسپلیت

برای صدای داکت اسپلیت دو منبع احتمالی وجود دارد. یونیت خارجی که مجهز به کندانسور و کمپرسور است و در حین کار صدای آنها از طریق کانال وارد ساختمان می‌شود، و مورد دوم صدای فن یونیت داخلی ساختمان است که درصد بیشتری را به خود اختصاص می‌دهد و زیر سقف کاذب نصب می‌شود. بنابراین از راه‌های کاهش صدای داکت اسپلیت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • یونیت داخلی در فضایی به دور از اتاق خواب و اتاق پذیرایی نصب شود، که بهترین محل می تواند راهروی ورودی منزل باشد.
  • به جای کانال کشی چهار گوش گالوانیزه از کانال‌های گرد انعطاف پذیر (flexible) استفاده شود و کانال‌ها با عایق پوشانده شوند.
  • دریچه برگشت هوا با رعایت استاندارد در مسیر کانال یونیت داخلی نصب شود.
  • عایق صوتی در دریچه بازدید یونیت داخلی برای کاهش صدا نصب شود.
  • استفاده از سیستم یا موتور فن‌های اینورتر که اصلاحا متغیر نیز گفته می‌شود، یکی از راه‌های کاهش صدای داکت اسپلیت است که تا حدودی گران به نظر می‌آید.
  • تراز نبودن دستگاه، نامیزانی‌های نصب و رعایت نکردن استاندارد‌ها به مرور منجر به ایجاد صدای داکت می‌شود. بنابراین از افراد متخصص برای نصب داکت اسپلیت مشورت و همراهی بخواهید.
  • در واحد‌های بزرگ به جای استفاده از یک داکت اسپیلت با حجم بالا از چند داکت اسپیلت با ظرفیت پایین استفاده کنید.

 

اطلاعات فنی و تخصصی، تصاویر و قیمت داکت اسپلیت را می توانید در وب سایت فروشگاه اینترنتی بامین تهویه مشاهده نمایید.

خرید داکت اسپلیت



:: موضوعات مرتبط: داکت اسپلیت , ,
:: برچسب‌ها: داکت اسپلیت , قیمت داکت اسپلیت , فروش داکت اسپلیت , خرید داکت اسپلیت , صدای داکت اسپلیت , ,
:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

مصرف برق داکت اسپلیت

در صنعت تاسیسات و تهویه مطبوع سیستم ها و تجهیزات متعددی با کاربری ها و ظرفیت های متفاوت در ابعاد گوناگون طراحی و تولید شده که هریک کارایی و عملکرد متفاوتی دارند. سیستم های تهویه مطبوع باید به گونه ای ساخته شوند که هوایی مطلوب و آرام را برای مصرف کنندگان به همراه داشته باشند. به همین جهت افراد به دنبال انتخاب و خرید بهترین سیستم تهویه برای سازه های خود هستند. سیستم های متعددی در سالهای اخیر طراحی و تولید شده اند که داکت اسپلیت یکی از متداول ترین و پرکاربردترین سیستم های تهویه مطبوع به شمار می رود.

داکت اسپلیت ها یکی از تکنولوژی های جدید در زمینه تاسیسات ساختمانی هستند که به منظور کاهش مصرف انرژی و افزایش بازدهی استفاده می شوند. موضوع مهمی که در مورد داکت اسپلیت ها باید در نظر گرفته شود هزینه کم انها و مصرف برق داکت اسپلیت نسبت به سیستم های سرمایشی و گرمایشی دیگر است.

 

داکت اسپلیت ها در واقع نوعی کولر گازی هستند که قسمت های درونی آن ها در درون سقف کاذب پیاده سازی شده و هیچ گونه نمای خارجی ندارند که با توجه به بالا بودن سطح ایستایی آن ها احتمال تهویه فضا هایی با متراژ بالا را نسبت به موارد مشابه خود دارا می باشند.

داکت اسپلیت از دو یونیت مجزا تشکیل شده است. بخش های داخلی و خارجی دستگاه از طریق لوله های مسی و کابل های رابط با یکدیگر در ارتباط بوده و از این طریق انرژی  را تبادل می کنند. اساس کار این سیستم ها به صورتی است که با اتصال به برق شهری نیروی لازم برای روشن شدن یا همان استارت زدن کمپرسور را بدست می آوردند. بنابراین برای روشن شدن و ادامه ی عملکرد به طور مستقیم به نیروی برق نیاز دارند. برای ایجاد هوای خنک گاز مبرد درون کمپرسور فشرده و متراکم شده و به مایع خنک تبدیل می شود. این مایع با عبور از لوله های مسی به یونیت داخلی یا همان هواساز منتقل می گردد و از این طریق دمای اتاق را به درجه دلخواه کاربر می رساند.

روش های کاهش مصرف برق داکت اسپلیت

داکت اسپلیت نسبت به سایر سیستم های برودتی مصرف برق کمتر و بهره وری بیشتری دارد. دارای هزینه نصب، تعمیر و نگهداری کمتر، بازدهی بیشتر و طول عمر بالاتر از سایر سیستم است.

  1. انتخاب و خرید بهترین برند داکت اسپلیت

با توجه به نیاز بازار شرکت های داخلی و خارجی بسیاری در خصوص طراحی و تولید داکت اسپلیت در حال فعالیتند و سالانه میلیون ها دستگاه تولید و به بازار عرضه می کنند. شرکت های معتبر از بهترین متریال و قطعات با کیفیت در ساخت داکت اسپلیت ها استفاده می کنند، همچنین تمامی استانداردها در خصوص طراحی و ساخت دستگاه را رعایت می کنند. از این رو محصولات کمپانی و شرکت های مطرح از سطح کیفیت بالایی برخوردار هستند که این مورد در میزان مصرف انرژی و بازدهی دستگاه تاثیر بسزایی دارد. از دیگر دلایل انتخاب برند مناسب بهره مندی از خدمات پس از فروش شرکت های تولید کننده می باشد. در صورت بروز هر نوع اشکال و خطا در عملکرد دستگاه می توان از خدمات پس از فروش شرکت های عرضه کننده بهره مند شد. بنابراین یکی از روش های کاهش مصرف برق داکت اسپلیت انتخاب و خرید برندهای معتبر و دارای استاندارد های مربوطه می باشد.

  1. انتخاب ظرفیت مناسب

  2. انتخاب داکت اسپلیت اینورتر

  3. انجام سرویس دوره ای داکت اسپلیت

  4. نصب کویل آبگرم

  5. نصب ترموستات

از دیگر موارد در کاهش مصرف برق داکت اسپلیت می باشند.

اطلاعات فنی و تخصصی، تصاویر و قیمت داکت اسپلیت را می توانید در وب سایت فروشگاه اینترنتی بامین تهویه مشاهده نمایید.

خرید داکت اسپلیت



:: موضوعات مرتبط: داکت اسپلیت , ,
:: برچسب‌ها: داکت اسپلیت , قیمت داکت اسپلیت , فروش داکت اسپلیت , خرید داکت اسپلیت , هواساز , فن کویل , کولر گازی , ,
:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

نحوه تنظیم سرمایش و گرمایش داکت اسپلیت


بسیاری از ساختمان های بزرگ در سراسر جهان برای تنظیم دمای محیط و تهویه مطبوع از داکت اسپلیت استفاده می کنند. دستگاه داکت اسپلیت از دو بخش هواساز و کندانسور تشکیل شده است که هواساز در داخل ساختمان و محل سکونت نصب شده است و بخش خارجی یعنی کندانسور به وسیله یک سری از لوله های مسی به هم متصل شده اند.

اما آنچه در اینجا حائز اهمیت می باشد نحوه راه اندازی گرمایش داکت اسپلیت ها می باشد. که عده ای تصور می کنند که تغییر دکمه حالت روی ریموت کنترل برای تغییر حالت کافی می باشد در حالی که برای راه اندازی گرمایش داکت اسپلیت باید نکاتی را رعایت کنید تا در حین استفاده از دستگاه با مشکل مواجه نشوید.

تنظیم داکت اسپلیت برای زمستان یا تنظیم داکت اسپلیت برای تابستان نیاز به تخصص و دقت کامل دارد این امر اگر فقط با تغییر نوع کارکرد بر روی ریموت کنترلر انجام شود ، خرابی و ضرر های جبران ناپذیری را برای دستگاه داکت اسپلیت در پی خواهد داشت.

تنظیم داکت اسپلیت برای زمستان


برای راه اندازی داکت اسپلیت در فصل تابستان و زمستان باید قبل از شروع فصل آن را تنظیم کنید تا بتوانید از آن استفاده کنید.

برای نحوه تنظیم سرمایش و گرمایش داکت اسپلیت ابتدا حالت قبلی داکت اسپلیت را غیر فعال کنید مثلا اگر داکت اسپلیت روی حالت سرمایش فعال است آن را غیر فعال کرده و حالت گرمایش دستگاه را فعال کنید.

نحوه تنظیم گرمایش داکت اسپلیت


تنظیم گرمایش داکت اسپلیت به وسیله پکیج یا موتور خانه تامین می‌شود که در فصل پاییز و زمستان باید تنظیم شود.

برای راه اندازی سیستم گرمایشی در داکت اسپلیت در ابتدای فصل باید داکت اسپلیت را سرویس کنید تا در حین کار کردن با مشکل روبرو نشوید.

ابتدا فیلتر‌ها و رادیاتورها را تمیز کنید.

لوله‌های که آبگرم از آن‌ها عبور می‌کند را در صورت لزوم رسوب زدایی کنید. اگر از پکیج برای گرمایش آن استفاده می‌کنید فعال کردن حالت گرمایش که در مرحله بعد برای شما توضیح می‌دهیم کافی است ولی اگر از موتورخانه استفاده می‌کنید باید شیرهای آب گرم را باز کنید تا آب وارد دستگاه شود.

در مرحله بعد باید هواگیری داکت اسپلیت انجام شود تا در زمان گرم کردن محیط سر و صدا ایجاد نکند.

سپس دکمه Heat روی ترموستات را فعال کنید.

سپس درجه گرمایش را معین کنید برای مثال ابتدا آن را روی 18 درجه تنظیم کنید اگر هوای آن سرد بود درجه آن را اضافه کنید تا محیط گرم شود.

بهتر است که کم کم درجه آن را اضافه کنید چرا اگر به صورت ناگهانی درجه آن را روی 24 بگذارید محیط را بیشتر از حد معمول گرم خواهد کرد.

 

نحوه تنظیم سرمایش داکت اسپلیت


سرمایش داکت اسپلیت توسط کمپرسور موجود در یونیت خارجی و گاز مبرد تامین می‌شود که در فصل بهار و تابستان فعال می‌شود.

به طور کلی قبل از تنظیم سرمایش داکت اسپلیت باید سرویس داکت اسپلیت را انجام دهید.

برای سرویس داکت اسپلیت باید ابتدا فیلترهای داکت اسپلیت را تمیز کرده و یا تعویض کنید.

رادیاتورهای داکت اسپلیت را با استفاده از شیشه پاک کن و دستمال تمیز، پاک کنید.

سپس گاز مبرد داکت اسپلیت را بررسی کنید و در صورت لزوم شارژ گاز داکت اسپلیت را انجام دهید.

کمپرسور را بررسی کنید و آن را به صورت جدا گانه راه اندازی کنید تا مطمئن شوید که کمپرسور به درستی کار می‌کند.

در این مرحله تمامی روزنه های خروجی مانند پنجره، در و … را ببندید تا باد داکت اسپلیت شما خارج نشود و تنظیمات سرمایشی را انجام دهید.

سپس برای تنظیم سرمایش داکت اسپلیت دکمه cool روی ترموستات داکت اسپلیت را فعال کنید و دمای ترموستات داکت اسپلیت را طبق دمای دلخواه خود تنظیم کنید، بهترین دما برای منازل 26 الی 24 درجه می‌باشد.

 

نکات قابل توجه برای تنظیم سرمایش و گرمایش داکت اسپلیت


قبل از شروع هر کاری دستگاه را از برق خارج کنید تا در حین کار دچار برق گرفتگی نشوید.

مواظب باشید قطعاتی مانند کمپرسور و … را آغشته به آب نکنید که مطمئنا آسیب می‌بیند.

در فصل زمستان اطرف کندانسور را خالی از هر چیزی کنید. (یعنی اطراف کندانسور نباید شی ای قرار گیرد)

مواظب باشید در زمان روشن شدن دستگاه تمامی دریچه‌های خروجی داکت اسپلیت باز یا نیمه باز باشند. چرا که جریان هوا به درستی انجام شده و عملکرد مثبتی در کارکرد دستگاه داکت اسپلیت خواهد داشت.

 

نحوه تنظیم سرمایش و گرمایش داکت اسپلیت


بسیاری از ساختمان های بزرگ در سراسر جهان برای تنظیم دمای محیط و تهویه مطبوع از داکت اسپلیت استفاده می کنند. دستگاه داکت اسپلیت از دو بخش هواساز و کندانسور تشکیل شده است که هواساز  در داخل ساختمان و محل سکونت نصب شده است و بخش خارجی یعنی کندانسور به وسیله یک سری از لوله های مسی به هم متصل شده اند.

اما آنچه در اینجا حائز اهمیت می باشد نحوه راه اندازی گرمایش داکت اسپلیت ها می باشد. که عده ای تصور می کنند که تغییر دکمه حالت روی ریموت کنترل برای تغییر حالت کافی می باشد در حالی که برای راه اندازی گرمایش داکت اسپلیت باید نکاتی را رعایت کنید تا در حین استفاده از دستگاه با مشکل مواجه نشوید.

تنظیم داکت اسپلیت برای زمستان یا تنظیم داکت اسپلیت برای تابستان نیاز به تخصص و دقت کامل دارد این امر اگر فقط با تغییر نوع کارکرد بر روی ریموت کنترلر انجام شود ، خرابی و ضرر های جبران ناپذیری را برای دستگاه داکت اسپلیت در پی خواهد داشت.

تنظیم داکت اسپلیت برای زمستان


برای راه اندازی داکت اسپلیت در فصل تابستان و زمستان باید قبل از شروع فصل آن را تنظیم کنید تا بتوانید از آن استفاده کنید.

برای نحوه تنظیم سرمایش و گرمایش داکت اسپلیت ابتدا حالت قبلی داکت اسپلیت را غیر فعال کنید مثلا اگر داکت اسپلیت روی حالت سرمایش فعال است آن را غیر فعال کرده و حالت گرمایش دستگاه را فعال کنید.

نحوه تنظیم گرمایش داکت اسپلیت


تنظیم گرمایش داکت اسپلیت به وسیله پکیج یا موتور خانه تامین می‌شود که در فصل پاییز و زمستان باید تنظیم شود.

برای راه اندازی سیستم گرمایشی در داکت اسپلیت در ابتدای فصل باید داکت اسپلیت را سرویس کنید تا در حین کار کردن با مشکل روبرو نشوید.

ابتدا فیلتر‌ها و رادیاتورها را تمیز کنید.

لوله‌های که آبگرم از آن‌ها عبور می‌کند را در صورت لزوم رسوب زدایی کنید. اگر از پکیج برای گرمایش آن استفاده می‌کنید فعال کردن حالت گرمایش که در مرحله بعد برای شما توضیح می‌دهیم کافی است ولی اگر از موتورخانه استفاده می‌کنید باید شیرهای آب گرم را باز کنید تا آب وارد دستگاه شود.

در مرحله بعد باید هواگیری داکت اسپلیت انجام شود تا در زمان گرم کردن محیط سر و صدا ایجاد نکند.

سپس دکمه Heat روی ترموستات را فعال کنید.

سپس درجه گرمایش را معین کنید برای مثال ابتدا آن را روی 18 درجه تنظیم کنید اگر هوای آن سرد بود درجه آن را اضافه کنید تا محیط گرم شود.

بهتر است که کم کم درجه آن را اضافه کنید چرا اگر به صورت ناگهانی درجه آن را روی 24 بگذارید محیط را بیشتر از حد معمول گرم خواهد کرد.

 

نحوه تنظیم سرمایش داکت اسپلیت


سرمایش داکت اسپلیت توسط کمپرسور موجود در یونیت خارجی و گاز مبرد تامین می‌شود که در فصل بهار و تابستان فعال می‌شود.

به طور کلی قبل از تنظیم سرمایش داکت اسپلیت باید سرویس داکت اسپلیت را انجام دهید.

برای سرویس داکت اسپلیت باید ابتدا فیلترهای داکت اسپلیت را تمیز کرده و یا تعویض کنید.

رادیاتورهای داکت اسپلیت را با استفاده از شیشه پاک کن و دستمال تمیز، پاک کنید.

سپس گاز مبرد داکت اسپلیت را بررسی کنید و در صورت لزوم شارژ گاز داکت اسپلیت را انجام دهید.

کمپرسور را بررسی کنید و آن را به صورت جدا گانه راه اندازی کنید تا مطمئن شوید که کمپرسور به درستی کار می‌کند.

در این مرحله تمامی روزنه های خروجی مانند پنجره، در و … را ببندید تا باد داکت اسپلیت شما خارج نشود و تنظیمات سرمایشی را انجام دهید.

سپس برای تنظیم سرمایش داکت اسپلیت دکمه cool روی ترموستات داکت اسپلیت را فعال کنید و دمای ترموستات داکت اسپلیت را طبق دمای دلخواه خود تنظیم کنید، بهترین دما برای منازل 26 الی 24 درجه می‌باشد.

 

نکات قابل توجه برای تنظیم سرمایش و گرمایش داکت اسپلیت


قبل از شروع هر کاری دستگاه را از برق خارج کنید تا در حین کار دچار برق گرفتگی نشوید.

مواظب باشید قطعاتی مانند کمپرسور و … را آغشته به آب نکنید که مطمئنا آسیب می‌بیند.

در فصل زمستان اطرف کندانسور را خالی از هر چیزی کنید. (یعنی اطراف کندانسور نباید شی ای قرار گیرد)

مواظب باشید در زمان روشن شدن دستگاه تمامی دریچه‌های خروجی داکت اسپلیت باز یا نیمه باز باشند. چرا که جریان هوا به درستی انجام شده و عملکرد مثبتی در کارکرد دستگاه داکت اسپلیت خواهد داشت.

جهت آشنایی بیشتر با ویژگی ها ، کاربرد و عملکرد و همچنین قیمت داکت اسپلیت می توانید به سایت بامین تهویه مراجعه نمایید.

https://www.bamintahvie.com/category/air-condition/داکت-اسپلیت



:: موضوعات مرتبط: فن کویل , داکت اسپلیت , ,
:: برچسب‌ها: بامین تهویه , تنظیم گرمایش , داکت اسپلیت , تهویه مطبوع , خرید داکت اسپلیت , داکت اسپلیت , فروش داکت اسپلیت , قیمت داکت اسپلیت , هواساز ,
:: بازدید از این مطلب : 287
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

از داکت اسپلیت برای سرمایش و گرمایش آپارتمان های مسکونی ، اداری و ... استفاده می شود. داکت اسپلیت بعنوان یک گزینه لوکس با هزینه برق مصرفی معادل و یا حتی بیشتر از کولرهای گازی و اسپلیت در نظر گرفته می شود.

اغلب به جای استفاده از چند اسپلیت در یک واحد از داکت اسپلیت استفاده می گردد. با استفاده از داکت اسپلیت تامین سرمایش و گرمایش هر قسمت از آپارتمان بصورت مجزا امکان پذیر خواهد بود و همچنین هزینه ی نگهداری و بهره برداری از یک سیستم برودتی کاهش می یابد.

گرم کردن هوای محیط در زمستان و خنک کردن دمای محیط در تابستان از مهمترین وظایف داکت اسپلیت می باشد. که توسط کانال هایی که در سقف کاذب نصب شده اند اجرا می گردد.

داکت اسپلیت

داکت اسپلیت از 2 بخش تشکیل شده است.

  1. یونیت داخلی هواساز
  2. یونیت خارجی (کندانسینگ یونیت که این 2 بخش توسط 2 لوله مسی به یکدیگر متصل شده و قادر به تامین هوای سرد و گرم و توزیع آن توسط کانال های داکت اسپلیت به اتاق ها یا سالن در هر واحد آپارتمانی (از بالای سقف کاذب) می باشند.

به طور کلی در کندانسور داکت اسپلیت (بخش بیرونی) ماده مبرد خنک می شود و  از طریق لوله مسی به شیر انبساطی و از آنجا بصورت گاز مبرد و آماده جذب گرمای محیط به کویل یونیت داخلی داکت اسپلیت منتقل می گردد. در کویل های یونیت داخلی گرمای هوای محیط داخلی توسط گاز مبرد درون کویل گرفته شده و هوای خنک شده توسط فن (پنل داخلی ) به درون کانال رفت هوا منتقل می گردد.

 

مزایای استفاده از داکت اسپلیت

 

  1. کاربرد سرمایش و گرمایش
  2. حذف سیستم چیلر، برج خنک کننده , موتور خانه مرکزی، رادیاتورها و لوله کشی های مربوطه
  3. امکان استفاده از هوای تازه (Fresh Air) در صورت نیاز
  4. حذف رطوبت از فضا و فیلتراسیون هوا و کاهش آلودگی و بیماری
  5. امکان استفاده از سیستم گرمایش با کویل آبگرم
  6. قابلیت نصب داکت اسپلیت برای فضاهای وسیع با کاربری متنوع
  7. امکان قراردادن فیلتر تصفیه هوا و نیز کنترل دمای هر نقطه از فضا به وسیله ترموستات و دریچه های ترموستاتیک تنظیم هوا بصورت مجزا
  8. راه اندازی آسان داکت اسپلیت
  9. طول عمر بالای داکت اسپلیت

جهت آشنایی بیشتر با ویژگی ها ، کاربرد و عملکرد و همچنین قیمت داکت اسپلیت می توانید به سایت بامین تهویه مراجعه نمایید.

https://www.bamintahvie.com/category/air-condition/داکت-اسپلیت



:: موضوعات مرتبط: داکت اسپلیت , ,
:: برچسب‌ها: داکت اسپلیت , قیمت داکت اسپلیت , فروش داکت اسپلیت , خرید داکت اسپلیت , هواساز ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 شهريور 1399 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد