نوشته شده توسط : zg

ممکن است از خود بپرسید که برای شما برج خنک کننده دستگاه مناسب تری می باشد یا چیلر؟

برج های خنک کننده و چیلرهای صنعتی اهداف مشابهی دارند، از هر دو سیستم می توان برای خنک سازی فرآیندهای صنعتی مانند واحدهای فرآوری مواد غذایی ، آبکاری فلز و موارد دیگر استفاده کرد. از چیلر و برج خنک کننده برای از بین بردن گرما از مایع استفاده می شود ، که به عنوان خنک کننده در دستگاه های بزرگ مانند نیروگاه ها استفاده می شود. اگرچه چیلرها و برج های خنک کننده عملکرد مشابهی دارند ، اما این دو دستگاه با توجه به نوع و اجزای مورد استفاده و نوع تجهیزات خنک کننده و قدرت آنها متفاوت هستند.

برای فهمیدن اینکه کدام سیستم برای نیازهای خنک کننده شما بهترین است ، نحوه عملکرد برج خنک کننده و چیلر و تفاوت های آن ها را در این مقاله شرح داده ایم تا با مطالعه این مقاله بتوانید بهترین و مناسب ترین انتخاب را متناسب با نیاز خود داشته باشید.

برج خنک کننده گرمای آب تخلیه شده از کندانسور را از بین می برد. سپس آب تخلیه شده مجدداً بازیافت می شود تا برای خنک سازی مجدد سیستم مورد استفاده قرار گیرد یا به محیط تخلیه شود. چیلرها گرمای حاصل از خنک کننده را که به طور کامل در سیستم خنک کننده وجود دارد ، جذب می کنند. سپس چیلر گرما را به هوای اطراف واحد چیلر منتقل می کند.

انواع چیلر و برج خنک کننده

برج های خنک کننده در دو نوع عمده طراحی می شوند: پیش فرض مکانیکی و پیش فرض طبیعی. برج های خنک کننده مکانیکی به هواکش ها متکی هستند تا هوای خنک را به داخل سیستم بکشند تا گرما از آب گرفته شود. برج های منشعب طبیعی که معمولاً با یک نیروگاه هسته ای دیده می شوند ، از هوای خروجی که به یک دودکش بلند هدایت می شود استفاده می کنند. با بالا رفتن هوا ، خواص خنک کنندگی ایجاد می کند. چیلرها به عنوان رادیاتور طراحی می شوند که یا با آب خنک می شوند و هم با هوا خنک می شوند. چیلرهای خنک کننده هوا نسبت به چیلرهای خنک کننده آب به تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارند ، در حالی که چیلر های آب خنک مصرف انرژی کمتری نسبت به چیلرهای هوا خنک دارد.

اجزای اصلی برج خنک کننده و چیلر

اجزای اصلی برج خنک کننده حوضچه و پمپ ها هستند. حوضچه توزیع آب تخلیه شده از سیستم آب در گردش را جمع آوری می کند. پمپ ها آب برج های خنک کننده را تأمین می کنند و جریان آب را ایجاد می کنند که خنک سازی را تسهیل می کند. چیلرها از کمپرسورها ، مبدل های حرارتی اواپراتور و مبدلهای حرارتی کندانسور استفاده می کنند. مبدل حرارتی کندانسور قسمت اصلی است که گرما را از چیلرها به هوا وارد می کند.

کاربرد برج خنک کننده و چیلر

برج های خنک کننده معمولاً در عملیات خنک سازی در مقیاس بزرگ مانند تولید برق ، تصفیه روغن و گاز و نیروگاه های حرارتی استفاده می شوند. یک عامل تعیین کننده بسیار مهم در انتخاب چیلر یا برج خنک کننده باید بر اساس دمای خنک کننده مورد نیاز باشد.

دمای برج خنک کننده بر اساس شرایط لامپ مرطوب محلی و دمای هوای محیط متفاوت است. دمای معمول خنک کننده در دمای پایین در شرایط تابستان هنگام استفاده از برج خنک کننده به ندرت می تواند به زیر 75F-80F برسد. چیلرها می توانند درجه حرارت معمولی را از 70 درجه فارنهایت به پایین در تمام سال برساند.

برخی از طرح های چیلر اگر برای ایجاد چنین شرایطی طراحی شده باشند ، می توانند دمای خنک کننده را از 70F-100F+ امکان پذیر کنند. مجدداً ، بسته به طراحی سیستم ، یک چیلر معمولاً می تواند نسبت به یک نقطه تنظیم دما مورد نظر ، تحمل دما را نزدیکتر نگه دارد.

به طور کلی از برج های خنک کننده برای تأمین آب خنک برای تولید برق الکتریکی و فرایندهای مکانیکی استفاده می شود. نیروگاه هایی که در نزدیکی دریاچه ها و رودخانه ها واقع شده اند از برج های خنک کننده برای خنک سازی آب در گردش که در کندانسور گرم شده است استفاده می کنند. از چیلرها در کاربردهایی که تحت تأثیر گرمای اضافی تخلیه شده نیست استفاده می شود. در واقع از گرمای اضافی برای گرم شدن در طول زمستان استفاده می شود. متداول ترین کاربردهای چیلر شامل استفاده در صنعت پلاستیک و کاربردهای برودتی است.

مصرف برق چیلر و برج خنک کننده

یک برج خنک کننده از پمپ ها برای گردش منبع تغذیه استفاده می کند. پمپ ها انرژی زیادی را مصرف می کنند. فن های مورد استفاده در برج های خنک کننده نیز برق مصرف می کنند. با این حال ، برج های خنک کننده ظرفیت خنک کننده قابل توجهی را فراهم می کنند ، که به خنک کننده با بازده بیشتر انرژی تبدیل می شود. چیلرها توسط کمپرسورها و مبدل های حرارتی هدایت می شوند ، بنابراین از نظر مصرف انرژی مناسب نیستند. هنگام مقایسه چیلرها ، چیلرهای خنک کننده با آب (چیلر آب خنک)در مقایسه با سطح مصرف برق کارایی بهینه را ارائه می دهند. یک سطح مرطوب گرما را بهتر از یک سطح خشک منتقل می کند. از این رو ، یک چیلر آب خنک 10 درصد انرژی کمتری نسبت به چیلرهای هوا خنک کننده مصرف می کند.

تفاوت های برج خنک کننده و چیلر را مورد بررسی قرار دادیم اکنون ممکن است این سوال در ذهن شما مطرح شود که آیا من فقط به یکی از دو دستگاه چیلر و برج خنک کن نیاز دارم یا هر دو دستگاه چیلر و برج خنک کن؟

از برج های خنک کننده و چیلرها می توان به طور مستقل یا به صورت ترکیبی برای خنک سازی در مقیاس بزرگ و کارآمد استفاده کرد.

قبل از تصمیم گیری برای استفاده از هر دو ، عواملی مانند حجم خنک کننده مورد نیاز ، دسترسی به آب ، فضای موجود و بودجه را در نظر بگیرید.

برج خنک کننده و چیلر چگونه با هم کار می کنند؟

برای کاربردهای در مقیاس کوچک می توانید از یک چیلر هوا خنک یا چیلر آب خنک و یک برج خنک کننده قابل حمل نصب شده در سقف ساختمان خود استفاده کنید. برای عملیات خنک سازی در مقیاس بزرگ ، ترکیب دو سیستم ممکن است گزینه مقرون به صرفه تری باشد.

چیلر در کنار برج خنک کننده چگونه کار می کند؟ ترکیب شدن این دو با هم می تواند به ایجاد یک کارخانه خنک کننده مرکزی برای یک ساختمان بزرگ کمک کند. واحد چیلر را می توان در طبقه زیرین ساختمان (هنگام استفاده از چیلر آب خنک) یا سقف (هنگام استفاده از چیلر هوا خنک) قرار داد.

برج خنک کننده همچنین باید در بالای سقف بماند تا اتلاف حرارت مطلوب انجام شود. لوله هایی (معروف به ریزرها) که از چیلر به برج خنک کننده می روند آب سرد و مبرد را به سراسر ساختمان منتقل می کنند.

امیدواریم با مطالعه این مطلب، ضمن در نظر گرفتن شرایط پروژه خود بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید و دستگاهی متناسب با نیاز خود تهیه نمایید.

برای مشاهده اطلاعات فنی، تصاویر و قیمت برج خنک کننده چیلر به سایت بامین تهویه مراجعه نمایید.



:: موضوعات مرتبط: برج خنک کننده , چیلر , ,
:: برچسب‌ها: برج خنک کن-برج خنک کننده-قیمت برج خنک کننده-قیمت چیلر-مصرف برق چیلر-چیلر آب خنک-چیلر هوا خنک-کاربرد برج خنک کننده-کاربرد چیلر-کولینگ تاور ,
:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

پوسته بدنه برج خنک کننده (Casing)که دو وظیفه هم دارد یکی اینکه دیواره و محفظه‌ای را در اطراف پرکن‌ها (پکینگ‌ها) ایجاد می‌کند که مسیر هوای محصوربه محفظه‌ای را ایجاد کند و جریان هوا را از میان پرکن‌ها عبور دهد و دوم اینکه از پاشش آب به بیرون از برج خنک کننده جلوگیری می‌کند و داخل برج خنک کن نگه می‌دارد.

اجزای برج خنک کننده

پوسته‌ی بدنه در برج‌های خنک کننده معمولاً  از جنس گالوانیزه و یا فایبر گلاس آنتی UV ساخته می‌شود. تشتک تحتانی برج خنک کننده محل جمع آوری آب سرد جهت تامین مکش پمپ کندانسور می‌باشد عمق تشتک معمولاً بین 12 تا 18 اینچ است که عمق آب در زمان کار کمتر از 12 اینچ است.

برج خنک کننده تشتک تحتانی

در برج‌های خنک کننده مکعب سیستم توزیع آب به دو صورت تشتک در بالای برج یا به صورت پاشش به وسیله نازل می‌باشد.

درکارکرد برج ‌های مدور باید زاویه پاشش آب روی پکنیگ‌‌ها- شبکه قطره گیر- تعداد دور بازوها واسپرینگلر طوری تنظیم شود که از پاشش آب به خارج برج خنک کننده جلوگیری شود. پکنیگ‌ها (Packing) یا همان پرکن‌های برج خنک کننده به انوع پکنیگ‌های فیلم یا لایه‌ای- پکنیگ‌های پاششی یا اسپلش که از PVC و PP و PE و ABS ساخته می‌شوند.

نگهدارنده‌های (Supports)جهت سر هم کردن اجزاء برج خنک کننده استفاده می‌گردد که معمولاً از جنس گالوانیزه گرم یا فایبر گلاس تقویت شده هستند. نگهدارنده‌ها در برج‌های خنک کننده جهت اتصال تشتک به بدنه- نصب الکتروموتور – مهار پکنیگ‌ها و به عنوان پایه نصب در برج‌های مدور بالای 150 تن مورد استفاده قرار می‌گیرند.

پکینگ برج خنک کننده

در برج خنک کننده مکعبی از دو نوع پکینگ فیلم و پکینگ اسپلش می توان استفاده کرد. نوع پکینگ فیلم در کاربرهای متفاوت دارای مشخصات متفاوت می باشد. در سیستم های تهویه مطبوع به جهت جلوگیری از رسوب گیری و از طرفی افزایش راندمان معمولا از پکینگ های فیلم 19 مکیلی متر با ضخامت 300 تا 500 میکرون استفاده می شود. پکینگ های فیلم بکار رفته در برج خنک کننده مکعبی از جنس PVC یا PP در ضخامت های مختلف با گام های متفاوت از نوع مقاوم در برابر اشعه UV با گرید دارویی می باشد.

فن برج خنک کننده

فن برج خنک کننده وظیفه گردش هوا بروی پکینگ های برج و تبادل حرارتی بین آب و هوا را بر عهده دارد. با کاهش وافزایش سرعت فن می توان راندمان برج و دمای آب خروجی از برج را کنترل کرد. کنترل سرعت گردش فن و الکتروموتور فن برج توسط درایو یا اینورتر انجام می شود.

اطلاعات فنی و تخصصی و قیمت برج خنک کننده را در سایت بامین تهویه مشاهده نمایید.



:: موضوعات مرتبط: برج خنک کننده , ,
:: برچسب‌ها: پکینگ برج خنک کننده - فن برج خنک کننده - برج خنک کننده - برج خنک کن -کولینگ تاور - قیمت برج خنک کننده ,
:: بازدید از این مطلب : 334
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

برج خنک کننده چیست؟

برج خنک‌کننده یا همان کولینگ تاور وسیله‌ای برای دفع حرارت آب مورد استفاده در چگالنده به جو از طریق تبادل حرارتی با هوا است. برج‌های خنک‌کن معمولاً باتبخیر آب، حرارت ایجاد شده در یک واحد شیمیایی را دفع کرده و سیال سرویس را تا دمای حباب مرطوب هوا پایین می‌آورند؛ البته باید در نظر داشت در برخی از برج‌های خنک‌کن با چرخه بسته که به برج خنک‌کن خشک مشهور هستند، کاهش دمای سیال سرویس صرفاً تا دمایی نزدیک به دمای حباب خشک هوا امکان‌پذیر است.

به عبارت ساده‌تر، کولینگ تاور سیستمی است که از آن به جهت خنک سازی آبی در فرآیندهای سردسازی سیستم‌های تهویه مطبوع، پالایشگاه‌ها، نیروگاه‌ها و غیره استفاده می‌گردد.

کولینگ تاور

اساس کار برج خنک کننده

اساس کار برج خنک کننده یا کولینگ تاور بر مبنای برقرار سطح تماس زیاد آب تا حد ممکن با هوا برای مدت زمان طولانی می باشد. در نوع اسپری برج خنک کننده، کل زمان تماس آب و هوا می تواند با افزایش ارتفاع برج، افزایش یابد که باعث افتادن آب از فاصله بیشتر می شود. در صورتی ارتفاع برج را بینهایت در نظر بگیریم، دمای آب سرد تولیدی برابر با مرطوب هوا و دمای هوای خروجی نیز برابر با دمای آب داغ ورودی (محدوده ی سایکرومتریک) خواهد بود.

انواع برج خنک کننده (کولینگ تاور)

به طور کلی عملکرد انواع برج خنک کننده را می توان به سه دسته کلی تقسیم بندی کرد:

دسته اول برج خنک کننده یا کولینگ تاور مرطوب بوده که در این دسته آب بر روی پکینگ برج خنک کننده ریخته شده و در اثر مجاورت با هوا خنک می شود.

در دسته دوم که به نوع خشک شناخته میشود آب درون لوله ها با کمک فن خنک شده که این دسته از برج های خنک کننده بیشتر در مناطق کم آب و یا مکان هایی که سلامت آب دارای اهمیت بالایی باشد استفاده می شود.

دسته سوم از انواع کولینگ تاور که ترکیبی از مورد اول و دوم است به این صورت می باشد که آب دورن لوله ها به کمک فن و پاشش آب بر روی لوله ها خنک می شود دسته سوم به عنوان برج خنک کننده مدار بسته نیز شناخته میشود. کاهش دمای آب خروجی از این گروه برج های خنک کننده نسبت به دسته دوم  بیشتر می باشد.

از برج خنک کن در سیستم خنک‌کاری ، پتروشیمی یا سایر واحدهای شیمیایی مشابه نیروگاه های حرارتی و سیستم‌های اچ وی ای سی برای تهویه مطبوع ساختمان استفاده می‌شود. دسته‌بندی برج‌های خنک‌کن بر اساس نوع تماس هوا با آب صورت می‌گیرد؛ متداول‌ترین گونه‌های برج خنک‌کن بر اساس مکانیزم‌های جابه‌جایی طبیعی و جابه‌جایی اجباری تقسیم‌بندی می‌شوند.

اطلاعات فنی و تخصصی و قیمت برج خنک کننده را در سایت بامین تهویه مشاهده نمایید.



:: موضوعات مرتبط: برج خنک کننده , ,
:: برچسب‌ها: کولینگ تاور , برج خنک کننده , برج خنک کن , قیمت برج خنک کننده , قیمت برج خنک کن , برج خنک کننده فایبرگلاس , برج خنک کننده مکعبی ,
:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

برج خنک کننده چیست؟

 برج خنک کننده Cooling Tower یک مبدل حرارتی مدار باز است که به واسطه تبخیر آب در محیط باز عمل میکند و آب مورد استفاده در سیستم را خنک می کند. هر چه رطوبت محیط کمتر باشد برج های خنک کننده عملکرد بهتری خواهند داشت.

برج خنک کننده

برج های خنک کننده در اکثر مکان های بزرگ و کوچک اعم مانند کارخانه های صنعتی، ساختمان های مسکونی و تجاری بزرگ، نیروگاه‌ها، پتروشیمی، صنایع هسته‌ای و سایر صنایع... به کار می روند. کولینگ تاور با باز خنک سازی آب به صورت دائم سبب تنظیم دمای دستگاه های صنعتی و افزایش راندمان تولید می‌شوند. این دستگاه برای خنک کنندگی آب و سیالات دیگر به کار می روند. معمولا مصرف آب در برج خنک کننده بیشتر است. چرا  که قدرت سرد کنندگی آب نسبت به سایر سیالات در حجم برابر بیشتر است.

در واقع می توان گفت هدف استفاده از برج خنک کننده در صنایع به گردش دراوردن آب در دستگاه ها به منظور از بین بردن گرمای آب و در واقع خنک کردن آب است که این فرآیند توسط برج خنک کننده انجام می شود.

عملکرد برج خنک کننده

داخل برج خنک کن المان های افزایش سطح تماس وجود دارد این المان ها میتوانند چوب و یا پکینگ های فیلم و اسپلش باشند. پاشش آب روی این المان ها و تماس با هوای اجباری فن موجب خنک شدن آب می شود.

بخشی از آب برای انجام عمل خنک کاری تبخیر می شود که باید جایگزین گردد.

در قسمت تحتانی برج های خنک کننده تشت آب وجود دارد که آب خنک شده در آن جمع می شود و خروجی دستگاه به این تشت متصل است.

در این دستگاه آب از بالا به پایین پاشیده می شود و هوا در جهت مخالف با زاویه ۱۸۰ درجه  یا متقاطع با زاویه ۹۰ درجه با آن برخورد می کند.

ایجاد جریان هوا در کولینگ تاور به واسطه فن دستگاه صورت میگیرد که در مدل های مختلف متفاوت است. در بعضی از برج ها از فن ملخی یا آکسیال و در بعضی دیگر از انواع فن سانتریفیوژ استفاده می شود.

لازم به ذکر است برج های خنک کننده در محیط هایی با رطوبت بالا کارایی مناسبی ندارند.

انواع برج خنک کننده

برج های خنک کننده به طور کلی در انواع زیر تولید می شوند. 

برج خنک کننده فایبرگلاس

برج خنک کننده فایبرگلاسدر انواع مدار باز ، مدار بسته ، مدور ، مکعب ، از جنس گالوانیزه و فایبر گلاس در ظرفیت های مختلف با بالاترین راندمان ، تولید و عرضه می شود. برج خنک کننده فایبرگلاس بامین تهویه از ظرفیت حداقل 5 تن تبرید تا ظرفیت 1250 تن تبرید قابل ساخت و تحویل می باشد. برج خنک کننده فایبرگلاس که اصطلاحا باتل تایپ Butle Type نیز اطلاق می گردد دارای گردش هوای مخالف با آب Counter Flow با فن آکسیال و سیستم القایی جریان هوا (بدین معنی که هوا پس از برخورد با پروانه های فن به خارج دستگاه هدایت می گردد.)

برج خنک کننده مکعبی

برج خنک کننده مکعبی از ظرفیت 10 تن تبرید تا 500 تن تبرید بصورت کانترفلو ( جریان مخالف) از جنس فایبرگلاس و گالوانیزه در دو نوع مدار باز و مدار بسته تواید می شود.

برج خنک کننده مکعبی مدار بسته در سیستم هایی که حساسیت دستگاه های خنک شونده بالاست و همچنین مناطقی که کمبود آب وجود دارد و فشار کاری سیستم بالاست استفاده می شود.

انواع برج خنک کننده بر اساس روش انتقال حرارت 

برج خنک کننده مدار باز

در برج خنک کننده مدار باز نقش اصلی بر عهده آب است. هدف اصلی برج خنک کننده مدار باز خنک کردن همین سیال است. در واقع برج خنک کننده مدار باز خود شامل انواع مختلفی می شود و در صنعت بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. عملکرد این برج ها به این شکل است که آب مورد نظر برای خنک شدن از واحد به برج پمپ می شود. سپس با تبخیر آب در هوای ورودی سبب می شود که دما کاهش یابد.

 برج خنک کننده مدار بسته

اساس کار این نوع برج ها نیز مانند برج های خنک کنندهمدار باز است تنها تفاوتشان این است که در این برج ها سیال با هوای خنک کننده تماسی ندارد.

عملکرد این نوع برج ها به این صورت است که گرما بدون مصرف آب مستقیما وارد اتمسفر می شود و انتقال حرارت نیز توسط یک سطح انجام می شود. در واقع این روش از خنک کردن مناسب سیال های فرایندی است.

مزایای برج خنک کننده

  • مصرف انرژی بسیار پایین و نگهداری بسیار ﺁسان.
  • کاهش استهلاک و خرابی تجهیزات صنعتی
  • برج خنک کننده با گردش دائمی آب سرد در مبدل حرارتی موجب باز خنک سازی روغن موجود در دستگاه ها میشود.

جهت کسب اطلاعات بیسشتر و مشاهده قیمت برج خنک کننده در انواع فایبرگلاس، مکعبی و ... به سایت بامین تهویه مراجعه نمایید.



:: موضوعات مرتبط: برج خنک کننده , ,
:: برچسب‌ها: برج خنک کننده , قیمت برج خنک کننده , فروش برج خنک کننده , خرید برج خنک کننده , برج خنک کن , برج خنک کننده فایبرگلاس , برج خنک کننده مکعبی , برج خنک کننده مدار باز , برج خنک کننده مدار بسته ,
:: بازدید از این مطلب : 216
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

برج خنک کننده فایبرگلاس دارای گردش هوای مخالف با آب Counter  Flow  با فن آکسیال و سیستم القایی جریان هوا (بدین معنی که هوا پس از برخورد با پروانه های فن به خارج دستگاه هدایت می گردد.)

برج خنک کننده فایبرگلاس

اجزا برج خنک کننده فایبرگلاس

برج خنک کننده فایبرگلاس در تمامی ظرفیت ها دارای الکتروموتور زیمنس (ساخت جمهوری چک ) با کلاس حرارتی F و درجه عایق بندی  IP55 می باشد.

 الکتروموتور برج خنک کننده فایبرگلاس

برج خنک کننده فایبرگلاس از ظرفیت 5 تن تبرید تا 150 تن تبرید امکان تحویل به صورت مونتاژ شده در محل کارخانه و یا مونتاژ درمحل پروژه را دارا می باشند به بیان دیگر می توان گفت به دلیل ابعاد دستگاه برج خنک کننده تا ظرفیت 150 تن قابلیت حمل و ارسال به صورت مونتاژ وجود دارد، اما از ظرفیت 175 تن تا 1250 تن تبرید می بایست به صورت دمونتاژ به محل پروژه ارسال گردد و در محل نصب برروی استراکچر مونتاژ گردد.

پایه های برج خنک کننده فایبرگلاس تا ظرفیت 150 تن تبرید از نوع فایبر گلاس بوده و جنس بدنه برج خنک کننده به صورت یک تکه واز ظرفیت 175 تن تا 1250 تن تبرید از جنس گالوانیزه گرم با اتصال پیچ و مهره می باشد.

برج خنک کننده برج خنک کننده فایبرگلاس دارای فن آکسیال فایبر گلاس ایرفول با هاب آلومینیومی بوده که علاوه بر صدا و لرزش پایین دارای قدرت جابجایی هوای بالایی می باشد. و با استفاده از این نوع فن صدا و لرزش به میزان زیادی کاسته شده است.

فن برج خنک کننده فایبرگلاس

برج خنک کننده مدور نسبت به برج های مکعبی به دلیل عدم وجود سطح صاف دارای مقاومت بیشتری در برابر باد می باشد و همچنین مقاومت بالاتری در برابر ضربات احتمالی دارند. تمامی نگهدارنده های داخلی دستگاه پایه های خارجی ، نردبان ، استراکچرفن برج خنک کننده فایبرگلاس از نوع گالوانیزه گرم می باشد. پکینگهای برج خنک کننده فایبرگلاس از نوع پکینگ فیلم گام 19 به ضخامت 400 میکرون تهیه شده از بهترین مواد اولیه از نوع PVC که به درخواست مشتریان محترم قابل ارائه از جنس PP,PS,PE در ضخامتهای متفاوت می باشند.

پکینگ برج خنک کننده فایبرگلاس

لوله های مرکزی آبرسان برج خنک کننده فایبرگلاس از جنس PVC فشار قوی و یا PE به درخواست مشتریان می باشد.

لوله مرکزی برج خنک کننده فایبرگلاس

اسپرینکلر تعبیه شده در این دستگاه از کمترین مقاومت در برابر جریان آب و بهترین آلیاژ آلومینیوم تهیه شده است تا با آب بندی مناسب توزیع مناسبی را بین بازوهای انتقال ایجاد نماید.

محل نصب و راه اندازی برج خنک کننده فایبرگلاس

محل نصب و راه اندازی برج خنک کننده فایبرگلاس باید از قبل توسط کارفرما از لحاظ موارد زیر مورد بررسی قرار گیرد:

وجود یا امکان لوله کشی با توجه به سایز لوله های ورودی و خروجی دستگاه برج خنک کننده

جریان هوای مناسب با توجه به استانداردهای ذکر شده در نصب

تحمل وزن برج خنک کننده فایبرگلاس در حال کار توسط سازه

امکان تامین آب تغذیه برج خنک کننده فایبرگلاس

امکان دسترسی و تعمیرات و نگهداری آسان

امکان دسترسی جهت جابجایی و نصب درصورت خریداری برج خنک کننده مونتاژ شده (جابجایی توسط افراد تا محل نصب ،طول بازوی جرثقیل و...)

امکان انتقال قطعات برج خنک کننده فایبرگلاس به محل نصب درصورت خریداری برج خنک کننده مونتاژ نشده

وجود امکانات الکتریکی (با توجه به نوع برق مصرفی، کابلهای انتقال برق…)

امکان تامین آب نرم (سختی گیری شده) توسط سختی گیر آب ورودی (ظرفیت سختی گیر باید جوابگوی تامین آب تغذیه برج خنک کننده و سایر تجهیزات باشد)

تخمین فضای مورد نیاز جهت نصب دستگاه برج خنک کننده فایبرگلاس

تخمین فضای مورد نیاز جهت نصب دستگاه برج خنک کننده که بستگی مستقیم به ارتفاع برج خنک کننده دارند به شرح زیر می باشد. برج خنک کننده با ارتفاع 5/2 متر، به ازای هر تن تبرید نیازمند سطحی به اندازه یک فوت مربع به ازای هر 50 فوت مربع از زیر بنای مفید ساختمان. برج خنک کننده با ارتفاع بالاتر از 5/2 متر، به ازای هر تن تبرید نیازمند سطحی به اندازه یک فوت مربع به ازای هر 400 فوت مربع از زیر بنای مفید ساختمان.

ادامه مطلب، اطلاعات فنی و تخصصی و قیمت برج خنک کننده را در سایت بامین تهویه مشاهده نمایید.



:: موضوعات مرتبط: برج خنک کننده , ,
:: برچسب‌ها: برج خنک کننده , قیمت برج خنک کننده , فروش برج خنک کننده , خرید برج خنک کننده , برج خنک کن , برج خنک کننده فایبرگلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

یکی از مهمترین عملیات های تاسیسات درنگهداری تجهیزات صنعتی و برودتی سرویس و تعمیرات دوره ای برج خنک کننده  (cooling tower)   می باشد. سرویس برج خنک کننده سبب افزایش طول عمر قطعات و اجزای برج خنک کننده می شود  و همچنین سبب ثبات در راندمان دستگاه خواهد شد. به عبارت دیگر جهت عملکرد مطلوب و ایده آل در تمامی فصول و در تمامی شرایط ، برج خنک کننده باید دائماً مورد سرویس و عملیات آورهال قرار گیرد.

برج خنک کننده

اهمیت سرویس برج خنک کننده 

سرویس برج خنک کننده زمانی اهمیت می یابد که برج خنک کننده پس از مدتی به دلیل وجود تبخیر و افزایش غلظت مواد محلول در آب در بخشهای مختلف خود از جمله افشانک ها ، پکینگ ها و انشعابات سیستم پاشش آب دچار رسوب و گرفتگی شود. رسوب و گرفتگی سبب کاهش شدید عملکرد برج خنک کننده  در خنک کاری آب می شود و پس از مدت کوتاهی دمای خروجی آب سرد افزایش می یابد. از طرفی دیگر همین موضوع رسوب گرفتگی سبب از بین رفتن قطره گیرها و نهایتا سبب استهلاک قطعات بخش هوادهی همچون فن ؛ سیستم کاهش دور و موتور می شود.

دلایل اهمیت سرویس برج خنک کننده

  1. کاهش میزان رسوب گرفتگی در برج خنک کننده
  2. افزایش راندمان برج خنک کننده
  3. افزایش طول عمر قطعات داخلی برج خنک کننده
  4. کاهش سر و صدای دستگاه
  5. افزایش کیفیت آب خروجی به لحاظ میزان TDS
  6. کاهش دمای آب خروجی از برج خنک کننده
  7. کاهش لرزش ناشی از عملکرد فن و سیستم پاشش آب که بدلیل رسوب و رطوبت ممکن است مختل گردد

 

مدت دوره سرویس برج خنک کننده

سرویس برج خنک کننده باید به صورت دائمی و دوره ای از زمان راه اندازی برج خنک کننده انجام شود. سرویس برج خنک کننده شامل بخشهای مختلفی می باشد، مانند جت شویی توسط آب یا اسید.همچنین در برخی موارد نیازمند تعویض و یا تعمیر بخشی از قسمتهای معیوب می باشد. سرویس و عملیات تعمیر و نگهداری برج خنک کننده بهتر است در دوره های بین 6 الی 12 ماه به صورت دائم انجام گیرد.

در برخی از موارد به منظور افزایش دوره سرویس برج خنک کننده از تجهیزات فیلیترینگ آب و هوا جهت جلوگیری و کاهش میزان رسوب استفاده می شود. استفاده از سیستم های فیلترهوای فلزی که در ورودی لوور (کرکره مکش هوا) یا فیلترهای سختی گیر در ورودی آب جبرانی از راه حل های متداول در کاهش رسوب گیری و افزایش دوره سرویس برج خنک کننده به شماره می آید.

عوامل تأثیرگذار بر کاهش دوره سرویس برج خنک کننده

  1. استفاده از سیستم کنترل دور هوشمند در موتور و کاهش دور نامی فن به حالت استاندارد
  2. استفاده از سیستم فیلترهوای فلزی در قسمت مکش هوا و جداسازی آلاینده های موجود در هوای خشک ورودی
  3. استفاده از سیستم کاهنده سختی آب در بخش آب جبرانی که سبب کاهش میزان رسوب گیری خواهد شد
  4. استفاده از متریال مرغوب در تجهیزات به کار رفته داخلی که سبب کاهش میزان رسوب گرفتگی خواهد شد.
  5. نگهداری منظم برج خنک کننده ، روغن کاری منظم تجهیزاتی همچون بلبرینگ و اسپرینکلر
  6. تنظیم دقیق میزان بلودان یا تنظیم هوشمند بلودان برج خنک کننده که سبب کاهش میزان TDS آب و رسوب می شود
  7. استفاده از پنل های دسترسی مناسب جهت چک کردن دائمی روند رسوب گیری و عملکرد تجهیزات داخلی
  8. بکارگیری سایت گلس جهت بازدید اجزای داخلی بدون دسترسی و بازکردن پنل های دستگاه

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده تصاویر ، اطلاعات فنی و قیمت برج خنک کننده به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/برج-خنک-کننده



:: موضوعات مرتبط: برج خنک کننده , ,
:: برچسب‌ها: برج خنک کننده , قیمت برج خنک کننده , فروش برج خنک کننده , خرید برج خنک کننده , برج خنک کن , برج خنک کننده فایبرگلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 270
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

اساس برج خنک کننده تبخیر آب است. آب ورودی به برج خنک کننده دارای املاح است. مجموع املاح موجود در آب را اصطلاحا  TDSh گویند. هم زمان با تبخیر آب، املاح موجود در آب نیز افزایش می یابد و به مرور زمان TDS آب در گردش برج خنک کننده افزایش می یابد. با افزایش TDS آب، احتمال اشباع و ته نشینی یون های سخت موجود در آب شامل کلسیم، منیزیم، منگنز، آلومینیوم و … افزایش می یابد. لذا اگر TDS به شکل غیر قابل کنترلی افزایش یابد سبب تشکیل رسوب در تشتک و سطوح برج خنک کننده می گردد.


به منظور جلوگیری از رسوب گرفتگی (fouling) در برج خنک کننده باید بصورت دستی یا آنلاین TDS آب در گردش را کنترل کرد TDS . آب در گردش باید کمتر از 1500 میلی گرم بر لیتر (ppm) باشد. بنابراین باید بصورت دوره ای یا برخط، بخشی از آب در گردش برج خنک کننده باید تخلیه شود. این بخش از آب را به اصطلاح Blow Down یا زیرآب می گویند.

 

آب جبرانی Make Up

در برج خنک کننده مدار باز مرتباً با کاهش آب مواجه هستیم. این نوع هدر رفت آب به هدر رفت تبخیری (Evaporative lost) معروف است.

تبخیر آب باعث بالا رفتن املاح جامد (TDS) می گردد. بنابراین باید به صورت مرتب بخشی از آب داخل تشتک برج خنک کننده تخلیه گردد. این نوع هدر رفت آب را اصطلاحاً زیر آب (Blow down) می گویند.

نوعی دیگر از هدر رفت آب ماندن قطرات در هوای خروجی از برج خنک کننده می باشد. هوای خروجی از بالای سطوح برج خنک کننده در برخورد با آبی که از نازل ها خارج می شود باعث تغییر جهت قطرات آب و حرکت آنها به سمت بالای برج خنک کننده می گردد. این نوع هدر رفت را اصطلاحا ماندگی قطرات آب در هوا (Drift lost) می گویند.

در برج خنک کننده باید با استفاده از جریان آب جبرانی (Make up) هر سه نوع این هدر رفت را تامین کرد.

مجموع آب جبرانی در یک برج خنک کننده به شرایط آب و هوایی محیط بستگی دارد. ولی بصورت میانگین حدود 1.5 الی 2 درصد آب در گردش اتلاف می شود. به منظور کاهش آب جبرانی از طریق ماندگی قطرات، در تمامی دستگاه های برج خنک کننده از قطره گیر استفاده می شود. استفاده از آب بدون املاح یا کاهش املاح آب می توان اتلاف آب را از طریق زیرآب کاهش داد. معمولاً در مسیر ورودی آب جبرانی به برج خنک کننده از سختی گیر (رسوب زدا) یا آب شیرین کن (RO) استفاده می شود. در صورتیکه از دستگاه سختی گیر استفاده نکرده اید و داخل دستگاه رسوب گرفته است باید از مواد شیمیایی جهت رسوب زدایی استفاده شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده ادامه مطلب، اطلاعات فنی و قیمت برج خنک کننده ، فروش برج خنک کننده و خرید برج خنک کننده به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/برج-خنک-کننده



:: موضوعات مرتبط: برج خنک کننده , ,
:: برچسب‌ها: برج خنک کننده , قیمت برج خنک کننده , فروش برج خنک کننده , خرید برج خنک کننده , برج خنک کن , برج خنک کننده فایبرگلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

برج خنک کننده  cooling tower نوعی مبدل حرارتی است که با برقراری تماس بین آب و هوا باعث خنک شدن آب گرم می شود. به همین جهت اغلب برای دفع گرما از سیستم های تبرید، تهویه مطبوع و فرآیند صنعتی از برج خنک کننده استفاده می شود. مصرف آب در یک برج خنک کننده حدودا 5 درصد نرخ مصرف آب در یک سیستم با جریان آب طبیعی است. به همین دلیل، برج خنک کننده کم هزینه ترین سیستمی است که با مصرف آب کار می کند. همچنین، مقدارآب گرمی که در برج خنک کننده به هدر می رود بسیار کم است. در نتیجه اثرات زیست محیطی این وسیله تا حد زیادی کاهش می یابد. نکته دیگر این که در برج خنک کننده می توان آب را تا دمای مرطوب محیط بعلاوه 2 الی 3 درجه سانتیگراد خنک کرد. دمای هوای مرطوب بسته به میزان رطوبت هوا، معمولاً خیلی کمتر از دمای خشک محیط است.

برج خنک کننده

اساس کار برج خنک کننده

کار یک برج خنک کننده ، جذب گرما از یک فرآیند و دفع آن به فضای بیرون است که از راه تبخیر صورت می گیرد . از آنجا که آب شرکت کننده در فرآیند خنک سازی در مدار برج خنک کننده سیرکوله می شود به علت تبخیر تدریجی آب غلظت مواد معدنی در آن افزایش می یابد . لذا می بایست آبی که به برج خنک کننده وارد می شود تحت عنوان آب جبرانی برج خنک کننده یا Make Up توسط یک دستگاه تصفیه آب سختی موجود در آن گرفته شود تا عملکرد برج خنک کننده کاهش نیابد. در این راستا بسیاری از خریداران برج خنک کننده بهمراه برج خنک کننده یک دستگاه سختی گیر نیز تهیه می کنند.

برج خنک کننده : اکثر سیستم های تهویه مطبوع و فرآیندهای صنعتی، گرما تولید می کنند که این گرما باید به طریقی از سیستم یا فرآیند دفع شود. بدین منظور معمولاً از آب به عنوان انتقال دهنده حرارت استفاده می شود تا گرما را از سیستم گرفته و به خارج دفع کند. در گذشته، این امر به وسیله جریان پیوسته آب که از یک منبع ذخیره یا از منابع طبیعی تامین می شد، صورت می گرفت. این آب با عبور از سیستم، گرم شده و سپس مستقیماً به فاضلاب و یا جریان رودخانه ها و دریاها تخلیه می شد.

مبدل حرارتی هوا خنک، با انتقال گرما به هوا، آب را خنک می کنند. اما سرمایه اولیه و مصرف انرژی فن در این وسایل بسیار بالاست و مساحت مورد نیاز برای اجرای طرح نسبتا بالاست. مبدل های حرارتی هوا خنک می توانند آب را تا دمای خشک محیط به علاوه 11 درجه ی سانتیگراد خنک کنند که این دمای آب در بسیاری از سیستم های تبرید و بسیاری از فرآیندهای صنعتی بیش از حد بالاست.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده ادامه مطلب، اطلاعات قیمت برج خنک کننده ، فروش برج خنک کننده و خرید برج خنک کننده به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.
http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/برج-خنک-کننده



:: موضوعات مرتبط: برج خنک کننده , ,
:: برچسب‌ها: برج خنک کننده , قیمت برج خنک کننده , فروش برج خنک کننده , خرید برج خنک کننده , برج خنک کن , برج خنک کننده فایبرگلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 249
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

برج خنک کننده ، تبخیر آب و حرارت ایجاد شده توسط یک سیکل را دفع کرده و دمای سیال را تا دمای حباب مرطوب هوای محل نصب پایین می آورد.

می توان گفت برج خنک کننده  یکی از سیستم های سرمایشی است که برای خنک سازی آبی در فرآیندهای سرمایشی سیستم های تهویه مطبوع، پالایشگاه ها، نیروگاه ها و غیره بکار می رود.

انواع برج خنک کننده از جهت های گوناگون

برج خنک کننده مدار باز

در واقع برج های معمول تهویه مطبوع می باشد که سیال ناقل حرارت ، پس از ورود به برج و پاشش روی پکینگ ها خنک شده و پس از ریختن و جمع شدن آب در تشتک پایین برج ، توسط پمپ مجددا به سیکل تبادل حرارت در سیستم تهویه مطبوع باز می گردد.

برج خنک کننده مدار بسته : بطور کلی برج های خنک کننده را می توان از نظر موارد زیر مورد بررسی و انتخاب قرار داد :

  • جنس بدنه (گالوانیزه- فایبر گلاس – بتنی)
  • نحوه مکش جریان هوا(طبیعی – اجباری)
  • نحوه برخورد جریان هوا و آب (جریان متقاطع و جریان مخالف)
  • سیستم توزیع آب ( نازل - تشتک-بازوهای آبگردان)
  • شکل ظاهری (باتل – مکعبی)
  • نوع عملکرد ( برج های خنک کننده مدار باز و مدار بسته)

نکاتی در انتخاب برج خنک کننده :

برج های خنک کننده به جهت قرار داشتن در محیط های باز و در معرض تابش مستقیم نور آفتاب ، باید دارای پوشش مناسب ژل کت نوپیتل کلیکل (NPG) باشند که جهت مقاوم سازی بدنه برج در مقابل اشعه ماوراء بنفش نور خورشید ضروری می باشد.

تمامی قطعات داخلی برج خنک کننده همواره در تماس مستقیم با آب می باشند ، از این رو جهت جلوگیری از زنگ زدگی و پوسیدگی قطعات فلزی برج خنک کننده جنس تمامی قطعات اصلی مانند استراکچر و قطعات فرعی (پیچ ها،مهره ها و ...) از فولاد ضدزنگ و یا آهن با روکش گالوانیزه می باشند.

پکینگ های برج خنک کننده باید از طرح و جنس مناسب انتخاب شوند. پکینگ برج خنک کننده غالبا از ورق   PVC یا PP با گرید دارویی آنتی باکتریال و با ضخامت 400 میکرون می باشند.

به منظور افزایش طول عمر الکترو موتور و کاهش صدای فن در زمان راه اندازی برج خنک کننده ، از بالانس استاتیک و داینامیک فن برج اطمینان کامل حاصل گردد.

در سفارش برج های خنک کننده با ظرفیت های بالا بهتر است از سیستم انتقال نیرو مجهز به گیربکس استفاده گردد.

نصب نردبان جهت دسترسی آسان به بخش های مختلف برج از جمله الکتروموتور و غیره و همچنین تعمیر و نگهداری در ظرفیت های بالا ضروری می باشد.

جهت آشنایی بیشتر با عملکرد ، انواع مدل ها و قیمت برج خنک کننده به سایت بامین تهویه مراجعه نمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/برج-خنک-کننده



:: موضوعات مرتبط: برج خنک کننده , ,
:: برچسب‌ها: برج خنک کننده , قیمت برج خنک کننده , فروش برج خنک کننده , خرید برج خنک کننده , برج خنک کن , برج خنک کننده فایبرگلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 381
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

برج های خنک کننده برای از بین بردن گرما از یک ساختمان استفاده می شود. خنک کردن یک جریان آب تا دمای پایین تر با استفاده از تبخیر این کار را انجام می دهد. برج های خنک کننده بزرگ معمولاً در صنایعی مانند نیروگاه ها ، پالایشگاه های نفت و امکانات مختلف تولیدی مورد استفاده قرار می گیرد. اندازه آنها از ساختارهای بزرگ هیپربلوئید گرفته تا ساختارهای کوچکتر در پشت بام مراکز خرید ، بیمارستانها یا دانشگاهها متفاوت است.

با این حال ، متداول ترین کاربرد برج خنک کننده در داخل سیستم HVAC برای خنک کردن ساختمان ها است.

برج خنک کننده HVAC (گرمایش ، تهویه و تهویه هوا) برای دفع گرمای ناخواسته از چیلر استفاده می شود. استفاده از HVAC از یک برج خنک کننده برج خنک کننده را با یک چیلر با آب خنک کننده یا میعان کننده آب سرد جفت می کند.

برج های خنک کننده بر اساس بار خنک کننده یک ساختمان از نظر اندازه و طراحی متفاوت هستند. بار خنک کننده با توجه به ابعادی از ساختمان که از آن گرما نیاز به استخراج دارد ، تعیین می شود. عامل دیگری که در این طراحی تأثیر می گذارد رطوبت نسبی هوا است. این با تعیین محل ساختمان مشخص می شود.

در زیر چند نمونه از برج های خنک کننده آورده شده است:

برج خنک کننده بزرگ

انواع برجهای خنک کننده:

برجهای خنک کننده معمولاً یا با ساخت ، روشهای انتقال حرارت و روشهای تولید جریان هوا طبقه بندی می شوند. در ادامه نگاهی خواهیم داشت به هر یک از انواع برجهای خنک کننده.

1. برج خنک کننده بسته :

برج خنک کننده بسته : برج های خنک کننده بسته از پیش ساخته هستند. این پوسته معمولاً از مواد بدون مقاومت در برابر خوردگی ، گرما و بادوام مانند پلی استر تقویت شده با فایبرگلاس ساخته می شود. از آنجایی که آنها از قبل مونتاژ شده اند ، می توان آنها را به راحتی به محل مورد نظر منتقل کرد. از آنجا که آنها جمع و جور هستند ، در تسهیلاتی که نیاز به گرمازدایی کم مانند بیمارستانها ، مراکز تجاری و ساختمانهای اداری را دارند ، ترجیح داده می شوند.

نوع نعوظ مزرعه: این واحدهای بزرگی است که بطور کلی در نیروگاهها ، تاسیسات عظیم تولیدی مانند کارخانه های فرآوری فولاد یا پالایشگاه های نفتی مورد استفاده قرار می گیرد. آنها در مقایسه با نوع بسته بندی ساختارهای بزرگی دارند. آنها می توانند مطابق مشخصات سفارشی تولید شوند.

REIT برای دستیابی به داده های برج خنک کننده در زمان واقعی راه حل هوشمند ساختمان را اجرا می کند.

2. روش های انتقال حرارت:

برج های خنک کننده خشک: برج های خنک کننده خشک با انتقال گرما از طریق سطحی که مایعات کار را از هوای محیط جدا می کند ، کار می کنند. این عمل در اصل انتقال حرارت توسط مبدل حرارتی با باله های طولانی انجام می شود. فن توسط موتور الکتریکی رانده می شود. از این رو برج های خنک کننده خشک هیچ آب مصرف نمی کنند.

 

برج خنک کننده مدار باز: این برجهای معروف برجهای خنک کننده هستند زیرا مقرون به صرفه و قابل تجدید هستند. آنها برای خنک کردن تأسیسات از آب استفاده می کنند و انتقال گرما با کاهش دمای فرایند و افزایش متناظر در هر دو رطوبت و دمای لامپ مرطوب هوا که از داخل برج خنک کننده عبور می کند اندازه گیری می شود.

برجهای خنک کننده مرطوب معمولاً تولید ناگهانی رانش می کنند. اگرچه آنها برای محیط زیست خطرناک نیستند ، اما از بیننده های چند راننده برای به حداقل رساندن پیمایش برج خنک کننده استفاده می شود. تبخیر آب در یک پیش نویس مکانیکی مرطوب ، ذاتاً از نظر انرژی نسبت به سایر انواع برجهای خنک کننده مانند خشک یا مایع مقرون به صرفه تر هستند.

برجهای خنک کننده سیال یا برجهای خنک کننده مدار بسته: در برجهای خنک کننده مدار بسته ، اغلب آب با گلیکول مخلوط می شود تا یک مایع تشکیل شود. این مایع در یک سیم پیچ در سراسر برج گردش می کند و مستقیماً در معرض هوا قرار نمی گیرد. آنها معمولاً در جایی مورد استفاده قرار می گیرند که سطح آن نیاز به تمیز و عاری از آلاینده ها باشد. مزیت این است که هیچ شکل گیری در مقیاس وجود ندارد و از این رو بهره وری بهتر و خرابی کمتری را ایجاد می کند.

3. روش های تولید جریان هوا:

انواع برج های خنک کننده بر اساس تولید جریان هوا ، پیش نویس های طبیعی ، پیش نویس مکانیکی ، برج های متقابل و ضد جریان است.

برجهای خنک کننده طبیعی پیش ساخته از طراحی و شکل برج خود استفاده می کنند تا هوا را به طور طبیعی با استفاده از فن ها به سمت بالا حرکت دهند. آنها از قانون تراکم های مختلف بین هوای محیط و هوای گرم موجود در برج استفاده می کنند. از این رو ، این برجها برای تحریک جریان هوا بلند هستند و مانند "ابرقاله" شکل می گیرند. آنها به طور معمول در بیرون ساختمانها قرار دارند تا جریان هوا فراهم شود.

برج های پیش نویس مکانیکی تمایل دارند از نیروی فن برای مجبور کردن هوا استفاده کنند. پروانه ها یا فن های گریز از مرکز برای گردش هوا در داخل برج استفاده می شوند. از لحاظ ساختاری بسیار کوچکتر از برجهای پیش نویس طبیعی هستند. کنترل ظرفیت در این نوع برج ها آسان است زیرا می توان سرعت فن را کنترل کرد. بر خلاف برج های پیش نویس طبیعی ، اینها می توانند در هر مکانی در داخل ساختمان واقع شوند.

برج های خنک کننده Cross Flow به گونه ای ساخته شده اند که اجازه می دهد هوا در حالت افقی جریان یابد در حالی که آب به صورت عمودی پایین می رود. این کار از طریق سیستم های باز از طریق عرشه فن انجام می شود ، مجهز به نازل . از آنجا که زمان تماس جریان هوا کمتر است ، برای انتقال گرما هوای بیشتری لازم است. این نوع برج خنک کننده دارای معایب زیادی از جمله مصرف بیشتر انرژی به دلیل جریان هوا مورد نیاز است. تعمیر و نگهداری وقت گیر است و مستعد مقیاس پذیری و گرفتگی دهانه هاست.

جریان شمارنده از آب داغی استفاده می کند که در قسمت بالا وارد می شود ، در حالی که هوا در پایین معرفی می شود و در قسمت بالای آن خارج می شود. از طرفداران پیش نویس اجباری و القا شده استفاده می شود. توزیع از طریق کانال با لوله های جانبی ، مجهز به نازل های اسپری پاشش انجام می شود. رشد جلبک ها بسیار محدود است ، زیرا لوله های جانبی یک واحد بسته هستند و در نور مستقیم خورشید قرار ندارند. مصرف برق آنها از واحدهای جریان متقابل کمتر است و مزیت نگهداری آسان را ارائه می دهد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده ادامه مطلب، اطلاعات قیمت برج خنک کننده ، فروش برج خنک کننده و خرید برج خنک کننده به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.
http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/برج-خنک-کننده



:: موضوعات مرتبط: برج خنک کننده , ,
:: برچسب‌ها: برج خنک کننده , قیمت برج خنک کننده , فروش برج خنک کننده , خرید برج خنک کننده , برج خنک کن , برج خنک کننده فایبرگلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

برج خنک کننده یکی از وسایل بزرگتر تجهیزات از نظر مساحت زمین است که باید در یک نقشه سایت قرار بگیرد. عواملی که در محل برج های خنک کننده تأثیر می گذارند ، به غیر از راحتی در تأمین آب و بازگشت ، جاده های حاکم بر باد ، سر و صدا و دسترسی است.

بادهای غالب
برج های خنک کننده باید در قسمت کوچک آنها به سمت باد غالب قرار داشته باشند. هر دو طرف طولانی به هوای تازه هوای تازه می دهد.

برجهای خنک کننده نباید به سمت پایین و در مجاورت بخاریهای آتش نشانی ، پشته های شعله ور یا هر ماده تولید گرما قرار گیرند ، زیرا این موارد باعث افزایش دمای هوای محیط و کاهش کارایی برجهایخنک کننده می شود.

سر و صدا
سطح سر و صدای برجهای خنک کننده بزرگتر می تواند بسیار زیاد باشد و در صورت قرار گرفتن برج در نزدیکی مناطق کار مداوم اشغال شده ، مانند دفاتر و ساختمانهای کنترل ، ممکن است قابل اعتراض باشد.

دسترسی به جاده ها
دسترسی لازم برای نگهداری اساسی پمپها ، تجهیزات دوز شیمیایی و دست زدن به صفحه های زباله است.

برجهای خنک کننده با تبخیر و حفر آب از بین می روند و در نتیجه اسپری آب و مه در طرف پایین دست برج ایجاد می شود و باعث می شود هر جاده ای به طور مداوم مرطوب شود. این یک خطر ترافیکی است ، زیرا در مکان های خاصی ، یخ ها در زمستان می توانند تشکیل شوند.

به طور کلی ، حداقل مسافتی بین 15-20 متر مساحت شفاف برای حرکت هوا در مورد برج باید اختصاص یابد.


جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده ادامه مطلب، اطلاعات قیمت برج خنک کننده ، فروش برج خنک کننده و خرید برج خنک کننده به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/برج-خنک-کننده



:: موضوعات مرتبط: برج خنک کننده , ,
:: برچسب‌ها: برج خنک کننده , قیمت برج خنک کننده , فروش برج خنک کننده , خرید برج خنک کننده , برج خنک کن , برج خنک کننده فایبرگلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 642
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 خرداد 1399 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد