نوشته شده توسط : zg

اینورتر یا درایو AC به دستگاهی گفته می‌شود که به کمک آن می توان سرعت یک موتور AC سه فاز را کنترل کرد، بدون آن که قدرت و گشتاور موتور کاهش یابد. اینورترها در ظرفیت های مختلف ساخته می شوند مثلاً برای یک موتور با توان ۲۰ اسب بخار باید از اینورتر ۲۰HP استفاده کرد.

انواع اینورتر از نظر ورودی کدامند؟

از نظر ورودی اینورتر ها به دو دسته تک فاز و سه فاز تقسیم می گردند. البته خروجی همه آنها سه فاز است. برای داکت اسپلیت اینورتر با توان بالای ۳ اسب فقط از ورودی سه فاز استفاده می گردد.

انواع اینورتر ها از نظر کاربرد کدامند؟

از نظر کاربرد اینورترها به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. برای راه اندازی پمپ ها، فن ها، آسانسور، جرثقیل، نوارهای نقاله، دستگاه‌های اکسترودر و ... از اینورتر استفاده می شود. برای پمپ و فن از اینورترهای با گشتاور متغیر و برای آسانسور و نوار نقاله و جرثقیل از اینورتر با گشتاور ثابت و برای اکسترودرها از اینورتر با فیدبک PG بهره برداری می کنند.

مزایای استفاده از اینورترها چیست؟

کاهش انرژی مصرفی و لذا کاهش هزینه برق، کاهش جریان راه اندازی و در نتیجه طولانی شدن عمر موتور، امکان تغییر سرعت موتور، امکان تغییر جهت حرکت موتور، داشتن حفاظت در برابر اضافه بار، امکان کار موتور در شرایطی که ولتاژ ورودی متغیر است، امکان کنترل از راه دور، ایجاد سرعت بیشتر از سرعت نامی موتور، برنامه ریزی کردن حرکت.

اینورتر چگونه مصرف برق را کاهش می‌دهد؟

اینورتر به صورت هوشمند میزان بار وارده  به موتور را تشخیص داده و متناسب با همان بار، به موتور جریان می‌دهد و این جریان در بسیاری از مواقع از جریان نامی موتور کمتر است.

اینورتر در کولر گازی

اینورتر (Inverter) در کولر گازی (Air Conditioner) وسیله‌ای است که سرعت موتور الکتریکی  (Motor)کمپرسور (Compressor) را کنترل میکند و با ایجاد جریان متغیر مبرد (Refrigerant) در یک سیستم تهویه مطبوع امکان تنظیم پیوسته دما را به آن می‌دهد. در مقابل، سیستم های تهویه مطبوع سنتی تنظیم دما را با استفاده از یک کمپرسور که به صورت دوره‌ای در بیشینه ظرفیت کار می‌کند و سپس به طور کامل خاموش می شود، تنظیم می کنند. سیستم های تهویه مطبوع مجهز به اینورتر دارای یک درایو فرکانس متغیر(Variable Frequency Drive) یا VFD هستند و از این اینورتر الکتریکی قابل تنظیم، برای کنترل سرعت موتور و در نتیجه کمپرسور و خروجی سرمایش استفاده می کنند.

درایور فرکانس متغیر از یک یک سوساز (Rectifier) برای تبدیل جریان متناوب (AC) ورودی به جریان مستقیم (DC) استفاده می‌کنند. سپس در اینورتر الکتریکی از ماژولاسیون عرض پالس (Pulse-Width Modulation) استفاده می کند تا برق AC را با فرکانس مورد نظر تولید کند. برق فرکانس متغیر تولید شده، یک موتور بدون جاروبک (Brushless Motor) یا یک موتور القایی (Induction Motor) را میراند.

از آنجا که سرعت یک موتور القایی متناسب با فرکانس AC است، کمپرسور اکنون می‌تواند در سرعت های مختلفی کار کند. سپس یک میکروکنترلر می‌تواند از دمای فعلی محیط نمونه‌گیری و سرعت مناسب کمپرسور را تنظیم کند. تجهیزات الکترونیکی و سخت افزاری بر قیمت تجهیز می افزایند ولی می‌تواند باعث صرفه‌جویی قابل توجهی در هزینه‌های کارکرد شوند. همچنین حذف دوره های روشن و خاموش شدن کمپرسور باعث افزایش راندمان دستگاه میشود.

اطلاعات فنی و تخصصی و قیمت داکت اسپلیت اینورتر و کولر گازی در انواع برندها و مدل ها را در سایت بامین تهویه مشاهده نمایید.

 



:: موضوعات مرتبط: کولر گازی , داکت اسپلیت , ,
:: برچسب‌ها: اینورتر , داکت اسپلیت , داکت اسپلیت اینورتر , کولر گازی , کولر گازی اینورتر , قیمت داکت اسپلیت , قیمت کولر گازی ,
:: بازدید از این مطلب : 470
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

به طور کلی دو نوع فن اساسی وجود دارد: فن آکسیال و فن سانتریفیوژ.

طراحی و عملکرد این دو نوع فن در صنعت بسیار متفاوت است. تفاوت این دو باعث می شود هر کدام کاربرد مخصوص به خود را داشته باشند اما بعضا مشتری ها در انتخاب این نوع فن ها نمی توانند هواکش یا فن مناسب برای کاربری مورد نیاز خود را انتخاب کنند. در انواع طرح ها در ساختار فن های امروزی، دو نوع فن آکسیال و فن سانتریفیوژ جایگاه ویژه‌ای دارند. دو فن با کاربردهای فراوان و در عین حال ساختاری ساده و قیمتی متفاوت. اگرچه فن آکسیال و فن سانتریفیوژ دارای شباهت هایی هستند؛ اما به دلیل تفاوت های آنها این دو فن از یکدیگر متمایز شده و برای هر کدام کاربردی متفاوت دارند.


در ادامه هر دو نوع فن و کاربرد هریک را شرح داده و در نهایت تفاوت فن سانتریفیوژ و اکسیال را بیان میکنیم.

فن سانتریفیوژ


فن سانتریفیوژ ابتدا توسط ستوان الکساندر سابولکوف از مهندسان نظامی ارتش امپراتوری روسیه ابداع شد. فن سانتریفیوژ می‌تواند هوا و سایر گازها را جابجا کند. سرعت جریان هوا توسط چرخش پروانه‌ها که از مجموعه‌ای از پره‌ها تشکیل شده است، افزایش می‌یابد.

این نوع فن ها اغلب با عنوان دمنده یاد می شوند و تفاوت بسیار زیادی با فن آکسیال دارد. فشار ورودی جریان هوا توسط چرخ های فن، مجموعه ای از تیغه های نصب شده روی یک حلقه ی دایره ای، افزایش می باید. فن های سانتریفیوژ هوا را به صورت شعاعی حرکت می دهند. جهت جریان هوای خارجی متغیر است، معمولا تا 90 درجه با هوای وارد شده اختلاف دارد.

انواع فن سانتریفیوژ

  1. فن سانتریفیوژ پروانه مایل به جلو
  2. فن سانتریفیوژ با پروانه مایل به عقب
  3. رادیال، ایرفویل، نوک رادیال و درون خطی (inline).

ویژگی‌های فن سانتریفیوژ

دو مورد از  فشار ویژگی‌های فن سانتریفیوژ بالا و سرعت جریان کم است، درحالی‌که جریان بر محور دمنده عمود است. فن‌هایی که با پروانه‌های پدالی شکل طراحی می‌شوند، زمانی که ذرات مواد از میان آن عبور می‌کنند و در نتیجه مانع انسداد می‌شود بهترین کاربرد را دارند. در فن‌هایی که پره‌هایشان به‌طرف عقب متمایل شده است، حجم هوای تولیدشده از فن‌های آکسیال کمتر است، درحالی‌که مقدار فشار تولید شده بسیار زیاد است. در این نوع فن‌های صنعتی واحدهای چندحالته‌ای وجود دارند که حتی فشار بسیار بالاتری هم تولید می‌کنند. برای داشتن بهترین میزان جریان هوا و فشار، فن‌هایی را توصیه می‌کنیم که در آن‌ها پره‌ها به‌ طرف جلو مایل هستند، هرچند به توان موتور بیشتری نیاز دارند. فن های سانتریفیوژ برای فرآیندهای سرمایشی و گرمایشی، هوای دیگ بخار (boiler combustion air)، سرمایش الکترونیکی و واحدهای دستگاه هواساز به کار می‌روند.

فن آکسیال

فن‌های آکسیال نیز مانند فن سانتریفیوژ شکل پره‌های مختلفی دارند. فن آکسیال یک نوع فن با هدف مکیدن هوای داخل فضاهای بسته می باشد. فن آکسیال را همراه با طرح‌های گوناگون در پره ها می سازند. طرح‌هایی همچون پره های پدالی شکل، دالی شکل و زاویه متغیر.

اگرچه اصول کارکرد فن آکسیال در مکیدن هوا می باشد؛ اما می توان از آن در تکمیل فرآیند تهویه ی هواساز ها استفاده کرد. در مواردی که باید هوا در یک سیکل بچرخد نیز کارایی دارد. از فن آکسیال در سرمایش کندانسورها و فن‌های سردخانه‌ای نیز استفاده می‌شود. در فن آکسیال پره ها حول محور می چرخند. در این حالت، هوا در جهتی به موازات محور به سمت داخل فن کشیده شده و سپس همراه با فشار بالا از سمت دیگر فن خارج خواهد شد.

برای مثال، این روند ممکن است شامل جابجایی هوا از یک فضای بزرگ منفرد به فضای دیگر باشد. علاوه بر این، فن آکسیال برای سرمایش کندانسور در فن‌های سردخانه و رومیزی نیز به کار می‌رود. فن آکسیال که به دلیل جهت جریان هوای ایجادشده به این نام گذاشته‌شده است، پره‌هایی دارد که حول محور آن می‌چرخد. هوا در جهتی موازی با محور به داخل کشیده می‌شود که سپس آن را با فشار در همان جهت به بیرون می‌راند. این فن‌ها با توجه به طراحی‌شان می‌توانند حجم زیادی از جریان هوا را در فشار پایین تولید کنند. جالب اینجاست که اولین نوع فن که در قرن ۱۹ با نیروی برق کار می‌کرد فن آکسیال بود.

فن سانتریفیوژ در تولید فشار بالای باد بسیار موفق است و در خروجی خود می تواند حجم بسیار بالایی از هوا را منتشر کند. از این رو به جهت کاربردهای با فشار بالا مناسب است. این فشار بالای باد را همراه با یک سرعت به نسبت پایین تولید میکند. به همین جهت از فن سانتریفیوژ در مصارفی مانند خنک سازی محیط ها استفاده نمی شود. از جمله مصارف عمده در فن سانتریفیوژ می توان به استفاده در  تهویه ی مطبوع سیستم ها با هدف خشک سازی اشاره کرد. از آنجا که تمامی قسمت های متحرک در داخل محفظه قرار دارند، به خوبی می توان از فن سانتریفیوژ با هدف فیلتراسیون بهره برد. این کاربرد انواع فن سانتریفیوژ را کاملا مناسب به جهت انواع هواساز های هایژنیک خواهد کرد؛ اما فن آکسیال توان تولید حجم بالایی از باد در کنار فشار پایین را دارد. از این رو در کارکردهای عمومی بسیار مفید خواهند بود. عمده کارکرد فن آکسیال در خنک سازی محیط های بزرگ و یا تکمیل پروسه ی دستگاه های هواساز می باشد.

اطلاعات فنی و تخصصی و قیمت فن سانتریفیوژ و فن آکسیال را در سایت بامین تهویه مشاهده نمایید.



:: موضوعات مرتبط: فن سانتریفیوژ , ,
:: برچسب‌ها: فن سانتریفیوژ , فن آکسیال , هواکش سانتریفیوژ , انواع فن سانتریفیوژ , ویژگی‌های فن سانتریفیوژ , ,
:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

به هواساز هایی که سیستم سرمایش آنها از نوع تبخیری و با پوشش آب است ایرواشر گفته می شود. ایرواشر حداقل متعلقات یک هواساز را دارد با این تفاوت که به جای کویل سرمایش از سیستم ایرواشر استفاده می کند.



دستگاه ایرواشر معمولا دارای تشت ذخیره آب و پمپ مجزای اسپری آب و نازل های مخصوص به تعداد مورد نیاز هستند . پمپ ایرواشر می تواند از نوع کفکش داخل دستگاه و یا از نوع زمینی با قدرت بالاتر در بیرون دستگاه باشد. در ایرواشر همچنین فیلتر ها ، کویل گرمایش و فن و سیستم ایرواشر وجود دارد. در فصل زمستان سیستم ایرواشر و آب پاش ها خاموش و تشت تخلیه می شود و آبگرم موتور خانه به کویل گرمایی هدایت می شود. به بیان دیگر سیستم کنترل هوادهی در ایرواشر در زمستان با استفاده از کانال های برگشت هوا کار می کند و در فصل تابستان مانند کولر آبی کاملا از هوای تازه تغذیه می کند.

درواقع ایرواشر بخش رطوبت زنی دستگاه هواساز است که با توجه به گستردگی استفاده از سیستم ایرواشر در سیستم سرمایش تبخیری بعنوان دستگاه ایرواشر شناخته می شود.

 

ایرواشر وسیله ای ترکیبی است که ترکیبی از دستگاه تصفیه هوا و مرطوب کننده است. مانند دستگاه های مرطوب کننده مرسوم ، واشرهای هوا رطوبت درمانی را به هوا اضافه می کنند. و مانند یک دستگاه تصفیه هوا معمولی ، یک ایرواشر مواد حساسیت زای محرک علائم را از هوا پاک می کند.

کیفیت پایین هوا در زمستان واقعا می تواند سلامتی و راحتی شما را در فضای داخلی تضعیف کند. وقتی درجه حرارت فرو می رود ، رطوبت نیز کاهش می یابد. این ، همراه با عادت کوره زدن شما باعث ایجاد هوای کم رطوبت می شود که پوست شما را خشک می کند ، مجاری تنفسی را تحریک کرده و علائم سرماخوردگی و آلرژی را تشدید می کند. علاوه بر این ، هوازدگی در خانه برای جلوگیری از هوای سرد و کمک به سیستم گرمایشی با کارایی بیشتر باعث می شود تا آلاینده های مضر در داخل قفل شوند. این بدان معناست که شما در مواد حساسیت زای علائم بیشتر نفس می کشید و ممکن است در معرض سطح بالاتری از آلاینده های شیمیایی باشید. این یک فکر ترسناک است ، درست است؟ خوشبختانه یک ایرواشر می تواند کمک کند.

چرا باید از ایرواشر استفاده کرد؟


ایرواشرها لوازم هوشمند نسبتا با کیفیت هستند که سالهاست در اروپا مورد توجه هستند. ایرواشر وسیله ای ترکیبی است که ترکیبی از دستگاه تصفیه هوا  و مرطوب کننده است. مانند دستگاه های مرطوب کننده مرسوم ، ایرواشر ها رطوبت درمانی را به هوا اضافه می کنند. و مانند یک دستگاه تصفیه هوا معمولی ، یک ایرواشر مواد حساسیت زای محرک علائم را از هوا پاک می کند. بنابراین ، آنها قادر به تسکین علائم ناخوشایند هوای خشک شما و تسکین آلرژی های شما هستند. اگر از آلرژی سبک تا متوسط رنج می برید یا فقط می خواهید کیفیت هوای داخلی خود را در زمستان بهبود ببخشید ، آنها برای شما ایده آل هستند. اگر در آب و هوای خشک زندگی می کنید ، ممکن است یک سال نیز استفاده کنید.

ایرواشر ها چگونه کار می کنند؟

طرز کار ایرواشر


ایرواشر ها ضمن افزودن رطوبت به هوا ، انواع مختلف آلرژن های خانگی را از بین می برند - از جمله گرد و غبار ، کنه های گرد و غبار ، شوره حیوانات خانگی ، موی حیوانات خانگی ، هاگ کپک ، گرده گل و سایر ذرات معلق در هوا. محبوب ترین انواع ایرواشر از فناوری پروانه استفاده می کنند. این فناوری از یک سری دیسک در حال چرخش (غالباً 30 یا بیشتر) برای فیلتر کردن مداوم مواد آلرژی زا و ذرات از هوا هنگام جذب به داخل واحد استفاده می کند. آلرژن های بزرگی روی دیسک ها جمع می شوند در حالی که یک حمام آب مداوم آنها را شستشو می دهد و در پایین واحد قرار می گیرد. دیسک ها سپس آب تمیز را از طریق یک صفحه پخش کننده مخصوص که باعث پوسیدگی هوا می شود ، از بین می برد. بیشتر مدل های رومیزی می توانند در حدود یک گالن رطوبت کل در روز پراکنده شوند.

 

نوع ایرواشر نسبتاً کمتری دیگر از یک فیلتر پیش فیلتر ذرات برای فیلتر کردن مواد آلرژی زا و ذرات موجود در هوای ورودی قبل از مرطوب سازی اتاق استفاده می کند. این مدل ها از فناوری مرطوب کننده تبخیری برای افزودن رطوبت به فضای شما استفاده می کنند. فیلتر پیش فیلتر معمولاً همان فیلتر فتیله تبخیری است که هنگام دمیدن فن ، آب را "فسیل" می کند تا یک غبار ریز تولید کند. این فیلتر همچنین رسوبات معدنی را از آب خارج می کند ، اگر آب سختی داشته باشید یک مزیت اضافی است.

خرید ایرواشر


خرید یک دستگاه رطوبت ساز ایرواشر گیج کننده نیست. در واقع ، هنگام مرور مدل ها ، باید به چند مورد توجه کنید.

نوع ایرواشر عمدتا به اولویت شما در فن آوری مرطوب سازی بستگی دارد. به عنوان مثال رطوبت سازهای تبخیری برای اتاق های بزرگتر ایده آل هستند زیرا از فن های داخلی برای رساندن هوای مرطوب به تقریباً هر گوشه فضا استفاده می کنند. در مقابل ، رطوبت سازهای پروانه بدون فن و برای فضاهای کوچکتر ایده آل ترند. بعلاوه ، با نبود فن ، این واحدها کمی ساکت تر از ایرواشر تبخیری هستند. همچنین ممکن است هنگام انتخاب مدل خود به نیازهای نگهداری در آینده فکر کنید. به عنوان مثال ایرواشر ها به تعویض فیلترهای دوره ای نیاز دارند که این امر به هزینه مالکیت شما اضافه می کند. ایرواشر پروانه ای نیازی به تعویض فیلتر ندارند ، اما از آنجا که ذرات و آوار به پایین واحد می ریزند ، به تمیز کردن مکرر آنها نسبت به مدل مبتنی بر فیلتر نیاز دارند.

 

اندازه

بیشتر رطوبت سازهای ایرواشر در بازار امروزه واحدهای رومیزی قابل حمل هستند که حداکثر تا یک اتاق عمل خواهند کرد. با این حال ، هر مدل ممکن است یک اتاق با اندازه متفاوت را درمان کند و رطوبت روزانه را بیشتر یا کمتر آزاد کند. هنگام مرور مدل ها ، به دنبال یک منطقه توصیه شده برای پوشش فوت مربع باشید که در مشخصات ذکر شده است و آن را با اندازه اتاق مقایسه کنید. برای اطمینان از رطوبت رسانی و شستشوی هوا ، یک ایرواشر کمی بزرگتر از آنچه فکر می کنید نیاز دارید ، در نظر بگیرید.

امکانات

ویژگی های اضافه شده به سهولت استفاده و نگهداری ماشین لباسشویی کمک می کند. هنگام خرید ، صفات ویژگی هر مدل را مقایسه کنید و در مورد ویژگی های لازم در لیست خود تصمیم بگیرید. از ویژگی های محبوب ایرواشر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. چندین سرعت فن
  2. کنترل های دیجیتالی
  3. رطوبت قابل تنظیم
  4. نشانگر کم آب با خاموش شدن خودکار
  5. نشانگر تغییر فیلتر
  6. ظرف عطر
  7. نگهداری

همانند مرطوب کننده ها ، تمیز کردن منظم ایرواشر بسیار مهم است. تمیز کردن های مکرر از رشد کپک ، کپک و باکتری در داخل مخزن آب جلوگیری کرده و واحد را از آلرژن ها و سایر ذراتی که در وقت اضافی آنها فیلتر شده خلاص می کند. ما توصیه می کنیم هر چند روز یکبار ایرواشر خود را تمیز کنید تا عملکرد بهینه داشته باشید و اطمینان حاصل کنید که فقط رطوبت تمیز در فضای شما آزاد می شود. همچنین بهتر است روزانه آب را تغییر دهید تا رطوبت تازه بماند. برای تمیز کردن ایرواشر ، دستورالعمل های موجود در کتابچه راهنمای کاربر را دنبال کنید. همچنین می توانید در مقاله ما نکاتی درباره نگهداری رطوبت ساز نکاتی درباره تمیز کردن ایرواشر و رطوبت سازها بررسی کنید.

 

اگر حساسیت شدید دارید

مهم است که بخاطر داشته باشید گرچه یک ایرواشر به پاکسازی هوا کمک می کند اما همان میزان تصفیه مواد آلرژی زا را که یک تصفیه کننده هوا اختصاص دارد ، فراهم نمی کند. تصفیه کننده های هوا HEPA High Efficiency Particulate Air قادر به حذف 99.97٪ از مواد حساسیت زا به اندازه 0.3 میکرون هستند. در مقایسه ، یک ایرواشر از نوع پروانه مواد آلرژی زا را به اندازه 1.5 میکرون از بین می برد. اگر حساسیت شدید دارید یا می خواهید سطح بالاتری از تمیز کردن هوا داشته باشید ، توصیه می کنیم علاوه بر دستگاه ایرواشر یا یک مرطوب کننده مرطوب کننده سنتی ، از یک دستگاه تصفیه هوا HEPA نیز استفاده کنید.

اطلاعات فنی تخصصی و قیمت ایرواشر را در سایت بامین تهویه مشاهده نمایید.

 



:: موضوعات مرتبط: هواساز , ,
:: برچسب‌ها: ایرواشر , هواساز , قیمت هواساز , قیمت ایرواشر , فروش ایرواشر , خرید ایرواشر , هواساز ایرواشر ,
:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

در چرخه تبرید فشرده سازی بخار ، کمپرسورها نقش مهمی در فشار دادن مبرد بخار شونده از فشار و درجه حرارت پایین به فشار بالا و درجه حرارت در آماده سازی برای سفر از طریق یک کندانسور دارند. در حالی که کمپرسورها همه عملکرد اصلی یکسانی را در یک سیستم تبرید صنعتی دارند ، در واقع انواع مختلفی از کمپرسورها با روشهای مختلف ایجاد فشار وجود دارد. در بخش های بعدی ، انواع مختلف کمپرسور و همچنین مزایا و معایب اصلی آنها را مرور خواهیم کرد.

 

کمپرسور سانتریفیوژ

کمپرسورهای گریز از مرکز که به کمپرسورهای توربو یا شعاعی نیز معروف هستند ، با مجبور کردن مبرد از طریق پروانه چرخان ، مبرد را تحت فشار قرار می دهند. پروانه مبرد را با سرعت فزاینده می چرخاند و انرژی جنبشی تولید می کند. سپس از انرژی جنبشی تولید شده برای فشار دادن مبرد با عبور از دیفیوزر استفاده می شود که سرعت حرکت شعاعی بخار را کند می کند. این روند کاهش حرکت شعاعی مبرد ، انرژی جنبشی را به شکل فشار به انرژی پتانسیل تبدیل می کند.

کمپرسورهای گریز از مرکز بیشترین ظرفیت را دارند و برای فشرده سازی حجم زیادی مبرد مناسب هستند. علاوه بر این ، کمپرسورهای گریز از مرکز را می توان به صورت پیکربندی تک ، دو مرحله ای یا چند مرحله ای تنظیم کرد تا مبرد را بر اساس نیازهای کاربردی به فشار و دمای بالاتر فشرده کند.

کمپرسور روتاری

کمپرسور روتاری پرطرفدار در سیستم های تهویه مطبوع بوده و در اکثر کولر های گازی از آن استفاده می شود. لرزش کم مصرف انرژی کم از مهم ترین دلایل این کار می باشد. در برخی از اتوامبیل ها نیز از این کمپرسور جهت کولر ماشین استفاده می شود. کمپرسور روتاری دارای یک پوسته استوانه ای که قسمت روتور و متحرک دایره ای کوچکتر و البته خارج از مرکز پوسته می باشد. کمپرسور روتاری در دو مدل تیغه متحرک و تیغه ثابت ساخته می شود. کمپرسورهای Rotary Vane از یک شافت محرک چرخشی استفاده می کنند که به صورت خارج از مرکز در یک محفظه استوانه ای قرار دارد و شامل درگاه های ورودی و تخلیه ثابت است. پره های قابل تنظیم روی شافت درایو نصب شده اند. با چرخش شافت محرک ، پره ها برای حفظ تماس با دیواره های داخلی محفظه کمپرسور به داخل و خارج می آیند و در نتیجه محفظه هایی با اندازه های مختلف تشکیل می شوند. سپس هوا از درگاه ورودی به بزرگترین این محفظه ها وارد می شود و با ادامه چرخش شافت درایو و کوچک شدن اندازه محفظه ، فشرده می شود. هنگامی که محفظه به کمترین حجم خود رسید ، هوای فشرده شده از طریق درگاه تخلیه از محفظه کمپرسور خارج می شود.

کمپرسورهای پره ای روتاری دارای ابعاد جمع و جور و کارآمد هستند ، بنابراین آنها را به گزینه ای مناسب برای کاربردهای کم ظرفیت مانند یخچال خانگی یا واحد تهویه مطبوع مسکونی تبدیل می کند. با این حال ، کمپرسورهای دوار نیز اغلب در صنایع غذایی و آشامیدنی برای کاربردهای دست زدن به محصولات استفاده می شوند.

کمپرسور اسکرو

 کمپرسورهای پیچ روتاری شامل دو روتور زن و مرد مشبک هستند که در جهت مخالف با هم می چرخند. مبرد از طریق یک درگاه مکش وارد کمپرسور می شود و بین دو روتور چرخان گیر می افتد. با عبور هوا از روتورها ، فضای فضا بین روتورها کاهش یافته و مبرد را فشرده می کند.

کمپرسور اسکرو فاقد هرگونه دریچه بوده و از نیروی مکانیکی استفاده نمی کنند که این امر باعث می شود کمپرسورها با سرعت زیاد با دبی زیاد و رد پای کوچک کار کنند و در عین حال لرزش را نیز کاهش دهد.

کمپرسور اسکرال

کمپرسورهای روتاری اسکرال حاوی دو مارپیچ یا پیمایش با هم هستند که یک مارپیچ ثابت است در حالی که دومی در داخل آن می چرخد. با چرخش مارپیچ ، جیب های بخار تشکیل می شود. جیب ها مبرد را می مکند و بخار را به سمت مرکز مارپیچ حرکت می دهند. با نزدیک شدن بخار به مرکز ، اندازه جیب ها به طور مداوم کاهش می یابد و باعث خنک شدن تبرید می شود.

کمپرسورهای روتاری دارای ظرفیت کمی زیر 20 تن هستند. با این حال ، آنها به دلیل عدم وجود پیستون ، بسیار کارآمد هستند ، که به آنها امکان می دهد تا به 100٪ بازده حجمی برسند. علاوه بر این ، كمپرسورهای پیمایشی به دلیل كمتر بودن قطعات متحرك ، دارای میزان نویز كم و نیاز به نگهداری هستند.

کمپرسور رفت و برگشتی

کمپرسورهای رفت و برگشتی طرحی شبیه به موتور احتراقی دارند و می توانند از دو تا شش پیستون که در سیلندرهای جداگانه قرار دارد ، داشته باشند. هر یک از این پیستون ها توسط یک میل لنگ مرکزی رانده می شوند. با حرکت پیستونها به سمت پایین ، مبرد از طریق یک دریچه ورودی به داخل سیلندر مکیده می شود. وقتی پیستون به سمت عقب حرکت می کند ، سوپاپ ورودی بسته می شود و حجم فضای سیلندر کاهش می یابد و مبرد را فشرده می کند. هنگامی که مبرد به اندازه کافی فشرده شد ، مقدار لازم برای باز کردن یک دریچه تخلیه حاصل می شود و مبرد خارج می شود ، و اجازه می دهد تا چرخه تکرار شود.

با به حرکت در آمدن الکتروموتور و انتقال نیروی گردشی به میل لنگ و تبدیل حرکت گردشی به حرکت رفت و برگشت پیستون در داخل سیلندر باعث مکش، تراکم و تخلیه گاز می شود. در نوع رفت و برگشتی گاز از قسمت فشار ضعیف یا اواپراتور مکش و پس از متراکم شدن به کندانسور فرستاده می شود.

کمپرسورهای رفت و برگشتی بسیار مقیاس پذیر هستند و به آنها اجازه می دهد تا با ظرفیت کم یا صدها تن طراحی شوند. مهمترین عامل ناسازگاری کمپرسورهای رفت و برگشتی این است که آنها بسیار بلند ، دارای ارتعاش زیاد و ناکارآمد هستند.

اطلاعات فنی و تخصصی و قیمت کمپرسور را در سایت بامین تهویه مشاهده نمایید.



:: موضوعات مرتبط: کمپرسور , ,
:: برچسب‌ها: کمپرسور , کمپرسور هوا , قیمت کمپرسور , انواع کمپرسور , کمپرسور سانتریفیوژ , کمپرسور روتاری , کمپرسور پیستونی , کمپرسور رفت و برگشتی ,
:: بازدید از این مطلب : 345
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

کمپرسور اصلی ترین قسمت یک سیکل سرمایشی یا برودتی می باشد. عبارت Compressor به معنی فشرده ساز می باشد که با فشرده سازی گاز مبرد موجود در سیکل های تبرید شرایط تبادل انرژی را فراهم می کند. در شرایط معمولی و نرمال گرما از محیط گرمتر به محیط سردتر جریان دارد اما سیستم های برودتی با کمک کمپرسور شرایطی به وجود میآورند که گرما از محیط سرد به محیط گرم حرکت کند. کمپرسور HVACR پمپ بنزین مبرد است که در آن اواپراتور مبرد گازی را با فشار کم تأمین می کند و آن را به فشار بیشتری می رساند. با فشرده شدن ، دما و فشار بخار افزایش می یابد. مبرد گازی با فشاری که در آن دما در دمای مناسب اتفاق می افتد به کندانسور تحویل داده می شود.

کمپرسور از دو جز تشکیل شده است: منبع تغذیه و مکانیزم فشرده سازی (پیستون ، پره ، و غیره). در مورد کمپرسور هوا ، مکانیزم فشرده سازی در واقع فشرده سازی هوای جو است.
کمپرسور هوا به روش زیر کار می کند:

کمپرسور هوا


هوا به پیستون یا پره وارد می شود و با افزایش فشار و همزمان کاهش حجم آن فشرده می شود. به محض اینکه فشار به حداکثر تنظیم شده توسط اپراتور یا سازنده برسد ، یک مکانیزم سوئیچ مانع از دریافت بیشتر هوا در کمپرسور می شود. از هوای فشرده استفاده می شود و سطح فشار کاهش می یابد. به محض اینکه فشار به حداقل برسد ، همچنین توسط اپراتور یا سازنده تنظیم شده است ، سوئیچ اجازه می دهد هوا وارد کمپرسور شود. این روش تا زمانی که از کمپرسور استفاده می شود تکرار می شود.

عوامل موثر بر عملکرد کمپرسورها

  • سرعت چرخش
  • فشار در هنگام مکش
  • فشار هنگام تخلیه
  • نوع مبرد مورد استفاده

کمپرسورهای مشابه با تغییر در مبردها و قدرت اسب بخار کمپرسور می توانند در ظرفیت های مختلف کار کنند. هنگام خرید هر نوع کمپرسور ، خریدار باید ویژگی های خاصی را بررسی کند که شامل پیکربندی دستگاه ، نوع کار ، قیمت کمپرسور و هزینه عملکرد است. در هر صورت ، او باید عملکرد کمپرسور را بررسی کند و با توجه به بودجه و نیاز خود ، در مورد مناسب ترین و مطمئن ترین کمپرسور با سازنده مشورت کند.

انواع کمپرسور

 

در ادامه معمول ترین کمپرسور هایی که در یخچال استفاده می شود شرح داده شده است:

کمپرسور روتاری:

کمپرسورهای نوع روتاری عموماً تجهیزات کم ظرفیت هستند، که به طور معمول در یخچال و فریزرهای خانگی استفاده می شوند و برای تهویه مطبوع استفاده نمی شوند. این نوع از کمپرسورها می توانند از یک پره تشکیل شده باشند که در بدنه قرار گرفته و در مقابل روتور یا روتاری چند منظوره با پره هایی که در روتور قرار دارند مهر و موم شده اند.

 

کمپرسور گریز از مرکز( کمپرسور سانتریفیوژ):

کمپرسور های سانتریفیوژ با سرعت زیاد می چرخند و مبرد با اعمال نیروی گریز از مرکز فشرده می شود. کمپرسور های گریز از مرکز به طور معمول با مبردهایی که دارای حجم ویژه بیشتری هستند استفاده می شود که به نسبت فشرده سازی کمتری نیاز دارند. برای رسیدن به فشارهای تخلیه بیشتر می توان از واحدهای چند مرحله ای استفاده کرد و تعداد مراحل را با خروج گاز از روتور با دمای تخلیه گاز تعیین می کنیم. از کمپرسور های سانتریفیوژ برای خنک سازی آب در تهویه مطبوع و برای اهداف انجماد در دمای پایین استفاده می شود.

 

کمپرسور رفت و برگشتی:

کمپرسورهای رفت و برگشتی دارای پیستون هستند و به صورت سیلندر حرکت می کنند. انواع کمپرسورهای رفت و برگشتی عبارتند از:

کمپرسورهای باز: یک انتهای میل لنگ از میل لنگ خارج می شود ، به همین دلیل می توان از چندین درایو با کمپرسور استفاده کرد. از مهر و موم مکانیکی برای بررسی نشت خارجی مبرد و روغن و فرار هوا به سمت داخل استفاده می شود. این کمپرسورها توسط موتورهای الکتریکی یا موتورهای احتراق داخلی کار می کنند. با محرک تسمه ، تغییرات سرعت با تغییر ابعاد قرقره ها حاصل می شود ، در حالی که با واحدهای درایو مستقیم کمپرسور برای کار با سرعت موتور برنامه ریزی شده است.

کمپرسورهای هرمتیک: این کمپرسورها به صورت هرمتیکی قابل استفاده هستند که در آن موتور و کمپرسور در یک محفظه محصور شده اند ، در حالی که در نوع هرمتیک جوش داده شده کمپرسور و موتور در یک پوسته فولادی جوش داده شده مهر و موم شده است.

فنت فنی و تخصصی و قیمت انواع کمپرسور به وب سایت بامین تهویه مراجعه نمایید.



:: موضوعات مرتبط: کمپرسور , ,
:: برچسب‌ها: کمپرسور , کمپرسور هوا , قیمت کمپرسور , انواع کمپرسور , کمپرسور سانتریفیوژ , کمپرسور روتاری , کمپرسور پیستونی , کمپرسور رفت و برگشتی ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

نصب مبدل صفحه ای بسیار آسان و راحت تر از منبع کویل دار و منبع دو جداره می باشد اما در زمان نصب باید به چند مورد توجه کرد تا راندمان دستگاه حداکثر و میزان رسوب گذاری آن کاهش یابد.

مبدل حرارتی

نصب مبدل صفحه ای را به افراد ماهر و با تجربه واگذار نمایید و در صورتیکه خود پیمانکار یا مجری سیستمهای تاسیساتی هستید حتما مطالب زیر را مطالعه کرده و سعی کنید به آنها عمل کنید. نصب مبدل صفحه ای به جای منابع کویلی و دو جداره در بسیاری از موتورخانه ها و دستگاه های صنعتی مرسوم شده است. استفاده از مبدل حرارتی موجب کاهش ابعاد دستگاه یا موتورخانه شما می شود. راندمان مبدل های حرارتی بسیار بالا بوده و مصرف سوخت شما را نیز کاهش می دهد. از سوی دیگر به دلیل حجم و وزن کم آن سرویس، تعمیر و تعویض آن بسیار آسان می باشد اما در هنگام نصب مبدل صفحه ای باید باید توجه کرد زیرا عدم رعایت نکات و روش نصب صحیح که معمولا از سوی شرکت های سازنده اعلام می شود می تواند تمامی محاسن مبدل صفحه ای را تحت شعاع قرار دهد.

در موتورخانه های قدیمی که منبع دو جداره یا منبع کویل دار آن جایی دور از دسترس نصب شده است، زمانی که این منابع به مشکل بر خورده یا سوراخ می شوند برای تعویض آنها باید زمان و هزینه زیادی صرف کرد و مستلزم تخریب قسمتی از بنا یا تاسیسات موتور خانه می باشد. در چنین شرایطی نصب مبدل صفحه ای بهترین راه حل می باشد.

مبدلهای صفحه ای با حجم بسیار کم می توانند آبگرم مصرفی ساختمان را به سادگی تامین کنند. مبدل صفحه ای بر خلاف منابع دو جداره یا منبع کویلی حجم ذخیره آب نداشته و آبگرم را بصورت لحظه ای تولید می کنند. در چنین شرایطی باید توجه داشت که پمپ سیرکوله آبگرم دیگ همیشه در حال کار و سالم باشد و در صورت خرابی یا عدم کارکرد مناسب آبگرم خروجی از مبدل دمای مورد نظر را نخواهد داشت.

 

شرایط نصب مبدل صفحه ای

مبدل صفحه ای را می توان به صورت افقی و عمودی نصب کرد اما در هر دو وضعیت باید توجه داشت مبدل به گونه ای نصب شود که هوا به سادگی از آن خارج شود. در حالت افقی بهتر است سر لوله ها به سمت بالا و در حالت عمودی لوله ها کمی شیب به سمت بالا داشته باشد.

قبل از نصب مبدل صفحه ای حتما کاتالوگ شرکت سازنده را مطالعه نمایید. امروزه استفاده و نصب مبدل صفحه ای در موتورخانه های منازل و کارگاه های صنعتی بسیار رواج پیدا کرده که با به کارگیری صحیح این تجهیزات می توان از مزایای فراوان آن سود جست و معایب آنها را نیز تا حد مطلوبی کاهش داد.

اطلاعات فنی و تخصصی و قیمت مبدل حرارتی را در سایت بامین تهویه مشاهده نمایید.

 



:: موضوعات مرتبط: مبدل حرارتی , ,
:: برچسب‌ها: مبدل , مبدل حرارتی , قیمت مبدل حرارتی , فروش مبدل حرارتی , مبدل صفحه ای , نصب مبدل حرارتی ,
:: بازدید از این مطلب : 191
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

تغییرات زیادی در طراحی مبدل حرارتی پوسته و لوله وجود دارد. به طور معمول ، انتهای هر لوله از طریق سوراخ های موجود در صفحات لوله به پلنوم (که بعضا جعبه آب نیز نامیده می شود) متصل می شوند. لوله ها ممکن است به صورت U مستقیم یا خم شوند که لوله های  U نامیده می شوند.

مبدل حرارتی پوسته و لوله

مبدل حرارتی لوله U.PNG

در نیروگاه های هسته ای به نام راکتورهای آب تحت فشار ، مبدل های بزرگ حرارتی به نام مولد بخار مبدل های حرارتی دوفاز ، مبدل حرارتی پوسته و لوله هستند که به طور معمول دارای لوله های U هستند. از آنها برای جوشاندن آب بازیافت شده از یک کندانسور سطحی در بخار برای هدایت توربین برای تولید برق استفاده می شود. اکثر مبدل های حرارتی پوسته و لوله در سمت لوله از نوع 1 ، 2 یا 4 طرح عبور هستند. این به تعداد دفعات عبور مایع در لوله ها از مایع در پوسته اشاره دارد. در یک مبدل حرارتی تک گذر ، مایعات در یک سر هر لوله قرار می گیرد و از سر دیگر خارج می شود.

مبدل حرارتی لوله مستقیم 1 پاس. PNG

کندانسورهای سطحی نیروگاه ها اغلب مبدل های حرارتی لوله مستقیم 1 عبور هستند .طراحی دو و چهار پاس معمول است زیرا مایع می تواند از یک طرف وارد و خارج شود. این کار ساخت و ساز را بسیار ساده تر می کند.

مبدل حرارتی لوله مستقیم 2 پاس. PNG

غالباً سوراخهایی وجود دارد که جریان را از طرف پوسته هدایت می کنند ، بنابراین مایع از طریق پوسته کوتاه نمی شود و جریان کم بی اثر است. اینها بطور کلی به دسته لوله متصل می شوند تا پوسته به این منظور که بسته نرم افزاری هنوز برای نگهداری قابل جابجایی است.

مبدلهای حرارتی جریان شمار از کارآیی بالاتری برخوردار هستند زیرا بیشترین اختلاف دما را در بین جریان گرم و سرد ایجاد می کنند. با این حال بسیاری از شرکت ها از مبدل های حرارتی دو دنده با لوله u استفاده نمی کنند زیرا علاوه بر گران بودن ساخت ، می توانند به راحتی خراب شوند. غالباً می توان از چند مبدل حرارتی برای شبیه سازی جریان جریان متقابل یک مبدل بزرگ استفاده کرد.

انتخاب جنس لوله در مبدل حرارتی پوسته و لوله

برای اینکه بتواند گرما را به خوبی منتقل کند ، جنس آلیاژ لوله باید هدایت حرارتی خوبی داشته باشد. از آنجا که گرما از طریق لوله ها از یک طرف گرم به یک طرف سرد منتقل می شود ، اختلاف دما از طریق عرض لوله ها وجود دارد. به دلیل تمایل مواد لوله به گرمایی متفاوت در دماهای مختلف ، تنش های گرمایی در حین کار رخ می دهد. این علاوه بر هرگونه استرس ناشی از فشارهای زیاد ناشی از خود مایعات است. جنس لوله نیز باید تحت شرایط کار (دما ، فشار ، pH و غیره) برای مدت طولانی با مایعات کناری پوسته و لوله همخوانی داشته باشد تا خرابی مانند خوردگی را به حداقل برساند. همه این الزامات نیاز به انتخاب دقیق جنس لوله قوی ، رسانای حرارتی ، مقاوم در برابر خوردگی ، با کیفیت بالا ، به طور معمول فلزات ، از جمله آلومینیوم ، آلیاژ مس ، فولاد ضد زنگ ، فولاد کربن ، آلیاژ مس غیر آهنی ، اینکونل ، نیکل ، هاستلوی است. و تیتانیوم.از فلوروپلیمرها مانند Perfluoroalkoxy alkane (PFA) و Fluorrated اتیلن پروپیلن (FEP) نیز به دلیل مقاومت زیاد در برابر دمای شدید برای تولید مواد لوله استفاده می شود. انتخاب ضعیف مواد لوله می تواند منجر به نشتی از طریق یک لوله بین دو پوسته و لوله شود که باعث آلودگی متقابل مایع و احتمالاً از دست دادن فشار می شود.

 

کاربردهای مبدل حرارتی پوسته و لوله

طراحی ساده مبدل حرارتی پوسته و لوله ، آن را به یک راه حل خنک کننده ایده آل برای کاربردهای متنوع تبدیل کرده است. یکی از رایج ترین کاربردها خنک سازی مایع هیدرولیک و روغن در موتورها ، سیستم انتقال قدرت و پاور هیدرولیکی است. با انتخاب صحیح مواد می توان از آنها برای خنک سازی یا گرم کردن محیط های دیگر مانند آب استخر شنا یا شارژ هوا استفاده کرد. فن آوری پوسته و لوله مزایای بسیاری نسبت به صفحات دارد

یکی از مزایای بزرگ استفاده از مبدل حرارتی پوسته و لوله این است که سرویس دهی آنها اغلب آسان است ، به خصوص در مدل هایی که دسته لوله شناور در آن موجود است. (جایی که صفحات لوله به پوسته خارجی جوش داده نشده اند). به ویژه در کاربردهایی که محیط سرد با ذرات شارژ می شود یا مستعد رسوب است جالب توجه است: این مورد برای کاربردهای دریایی است و نگهداری مبدل های حرارتی با فناوری پوسته و لوله در مقایسه با سایر فن آوری ها سریع و کارآمد است.

طراحی استوانه ای محفظه در برابر فشار بسیار مقاوم است و به همه دامنه های اعمال فشار اجازه می دهد.

محافظت از مبدل در برابر فشار بیش از حد

در مبدلهای حرارتی پوسته و لوله احتمال پاره شدن لوله و ورود مایع فشار بالا (HP) به طرف فشار کم (LP) مبدل حرارتی و فشار بیش از حد وجود دارد. پیکربندی معمول مبدل ها این است که مایع HP در لوله ها باشد و LP آب ، خنک کننده یا محیط گرمایش در سمت پوسته باشد. این خطر وجود دارد که پارگی لوله منجر به به خطر افتادن یکپارچگی پوسته و انتشار گاز قابل اشتعال یا مایع شود ، این امر خطراتی را برای افراد و خسارت مالی به همراه دارد. پوسته مبدل باید در برابر فشار بیش از حد توسط دیسک های پارگی یا دریچه های تسکین محافظت شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده اطلاعات فنی ، تصاویر و قیمت مبدل حرارتی در معتبرترین برندها و انواع مدل ها به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید. همچنین می توانید از مشاوره رایگان با کارشناسان بامین تهویه بهره مند شوید.



:: موضوعات مرتبط: مبدل حرارتی , ,
:: برچسب‌ها: مبدل حرارتی پوسته و لوله , مبدل حرارتی , قیمت مبدل حرارتی , مبدل پوسته و لوله , مبدل , طراحی مبدل حرارتی پوسته و لوله ,
:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

مبدل های حرارتی پوسته و لوله یک سایت مشترک در سراسر دنیای مهندسی هستند و یکی از دو نوع رایج مبدل های حرارتی هستند. نوع متداول دیگر، مبدل حرارتی صفحه ای است.

 

مبدل حرارتی پوسته و لوله

 

مبدل حرارتی پوسته و لوله دارای طراحی ساده ، ویژگی های قدرتمند و هزینه های خرید و نگهداری نسبتاً کمی هستند. این مبدل ها که دارای سرعت انتقال حرارت بسیار بالایی هستند ، فضای بیشتری نسبت به مبدل حرارتی صفحه ای با ظرفیت تبادل حرارتی مشابه نیاز دارند.

 

اجزای مبدل حرارتی پوسته و لوله

مبدل حرارتی پوسته و لوله از مجموعه ای از لوله ها تشکیل شده است که درون یک ظرف استوانه ای معروف به "پوسته" قرار دارند. تمامی لوله های داخل پوسته در مجموع "بسته لوله" یا "لانه لوله" نامیده می شوند). هر لوله از میان مجموعه ای از سرپیچ ها و ورق های لوله عبور می کند (همچنین به عنوان "پشته های لوله ای" شناخته می شود). یکی از صفحات لوله ثابت است و دیگری آزادانه قابل حرکت است ، این موضوع سبب می شود تا با گرم شدن مبدل حرارتی ، انبساط حرارتی ایجاد شود.

اجزای مبدل حرارتی پوسته ولوله

محیط جریان درون لوله ها به عنوان محیط "سمت لوله" شناخته می شود. محیط جریان یافته در خارج از لوله ها به عنوان محیط "طرف پوسته" شناخته می شود. هر محیط دارای یک ورودی و یک تخلیه است.

محیط کناری لوله معمولاً برای مایع فشار بالا انتخاب می شود زیرا هر لوله می تواند به عنوان یک مخزن فشار کوچک عمل کند. همچنین تولید لوله های دارای فشار بالا نسبت به تولید پوسته دارای فشار بالا مقرون به صرفه است.

 

مثال

یک مبدل حرارتی پوسته و لوله از آب برای خنک سازی روغن استفاده می کند. روغن محیط طرف پوسته است در حالی که آب محیط طرف لوله است. روغن از قسمت ورودی بالا سمت چپ وارد شده و از مبدل حرارتی تا رسیدن به تخلیه پایین سمت راست عبور می کند. آب از لوله های ورودی از سمت راست به سمت تخلیه سمت چپ جریان دارد.

 

مبدلهای حرارتی پوسته و لوله چگونه کار می کنند؟

مبدل حرارتی پوسته و لوله به دو سیستم اصلی تقسیم می شود که از آن به عنوان طرف پوسته و طرف لوله یاد می شود. هر سیستم دارای یک محیط جریان مرتبط است. در مثال ما ، تصور خواهیم کرد که طرف پوسته حاوی روغن معدنی داغ است که باید خنک شود ، در حالی که طرف لوله حاوی آب خنک کننده است.

آب خنک کننده وارد مبدل حرارتی شده و از طریق لوله ها جریان می یابد. روغن معدنی وارد مبدل حرارتی پوسته و لوله شده و در پوسته اطراف لوله ها جریان می یابد. این دو مایعات با هم مخلوط نمی شوند زیرا دیواره لوله ها از این امر جلوگیری می کند. از آنجا که مایعات مستقیماً با هم مخلوط نمی شوند ، خنک کننده غیرمستقیم اتفاق می افتد (نه خنک کننده مستقیم).

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده اطلاعات فنی ، تصاویر و قیمت مبدل حرارتی در معتبرترین برندها و انواع مدل ها به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید. همچنین می توانید از مشاوره رایگان با کارشناسان بامین تهویه بهره مند شوید.



:: موضوعات مرتبط: مبدل حرارتی , ,
:: برچسب‌ها: مبدل حرارتی پوسته و لوله , مبدل حرارتی , قیمت مبدل حرارتی , مبدل پوسته و لوله , مبدل ,
:: بازدید از این مطلب : 195
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

فن سانتریفیوژ وسیله ای مکانیکی برای انتقال هوا یا گازهای دیگر در یک جهت در زاویه نسبت به سیال ورودی است. فن های گریز از مرکز معمولاً دارای یک محفظه کانال دار برای هدایت هوای خروجی در یک جهت خاص یا از طریق یک مخزن گرما هستند. چنین پنکه ای را دمنده ، فن دمنده ، یا پنکه می نامند. این فن ها با پروانه های چرخان سرعت و حجم جریان هوا را افزایش می دهند.

فن سانتریفیوژ

فن های سانتریفیوژ از انرژی جنبشی پروانه ها برای افزایش حجم جریان هوا استفاده می کنند که به نوبه خود در برابر مقاومت ناشی از مجاری ، میراگرها و سایر اجزا حرکت می کند. فن های سانتریفیوژ هوا را به طور شعاعی جابجا می کنند و جهت (به طور معمول در 90 درجه) جریان هوا را تغییر می دهند. آنها محکم ، ساکت ، قابل اعتماد و قادر به فعالیت در طیف وسیعی از شرایط هستند.

فن های سانتریفیوژ دستگاه هایی با جابجایی ثابت یا حجم ثابت هستند ، بدین معنی که با سرعت ثابت فن ، یک فن سانتریفیوژ نسبتاً ثابت هوا را به جای جرم ثابت حرکت می دهد. این بدان معنی است که سرعت هوا در سیستم ثابت است حتی اگر سرعت جریان جرم از طریق فن ثابت نباشد.

فن های سانتریفیوژ دستگاه هایی با جابجایی مثبت نیستند و فن های گریز از مرکز در مقایسه با دمنده های با جابجایی مثبت دارای مزایا و معایب خاصی هستند: فن های گریز از مرکز از کارایی بیشتری برخوردار هستند ، در حالی که بلورهای با جابجایی مثبت ممکن است هزینه سرمایه کمتری داشته باشند.

فن سانتریفیوژ دارای شکل درام است که از تعدادی پره فن در اطراف یک توپی سوار شده است. همانطور که در شکل متحرک نشان داده شده است ، توپی یک شاخه محرک را نصب می کند که در یاتاقان ها در محفظه فن قرار دارد. این گاز از کنار چرخ فن وارد می شود ، 90 درجه می چرخد ​​و در اثر عبور از روی پره های فن و خارج شدن از محفظه فن ، به دلیل نیروی گریز از مرکز شتاب می گیرد.

فن های سانتریفیوژ یکی از پرکاربردترین فن ها در صنعت می باشند.‌ فن های سانتریفیوژ تا به حال یکی از رایج ترین انواع فن های استفاده شده در صنعت HVAC (سیستم های حرارت برودت و تهویه مطبوع) می باشد.‌ این فن ها از فن های محوری یا axial ارزان قیمت تر هستند و ساختار ساده تری دارند. این فن ها در حمل گاز و مواد و سیستم تهویه ساختمان ها استفاده می شوند. این فن ها برای پروسه های صنعتی سیستم های کنترل آلودگی هوا بسیار مناسب می باشند.

 

اجزای اصلی فن سانتریفیوژ

  1. محفظه فن
  2. پروانه ها
  3. مجاری ورودی و خروجی
  4. شافت درایو
  5. مکانیزم درایو

سایر اجزای مورد استفاده ممکن است شامل یاتاقان ، کوپلینگ ، دستگاه قفل پروانه ، محفظه تخلیه فن ، صفحات آب بندی شافت و غیره باشد.

 

درایو فن سرعت چرخ فن (پروانه) و میزان تغییر این سرعت را تعیین می کند. دو نوع پایه درایو فن وجود دارد.

 

مستقیم

چرخ فن را می توان مستقیماً به شافت موتور الکتریکی متصل کرد. این بدان معنی است که سرعت چرخ فن با سرعت چرخش موتور یکسان است. با استفاده از این نوع مکانیزم درایو فن ، سرعت فن قابل تغییر نیست مگر اینکه سرعت موتور قابل تنظیم باشد. تهویه مطبوع به طور خودکار سرعت بیشتری را فراهم می کند زیرا هوای سردتر متراکم است.

برخی از تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی فن های سانتریفیوژ را با موتورهای روتور خارجی ساخته اند (استاتور در داخل روتور است) ، و روتور مستقیماً روی چرخ فن (پروانه) سوار می شود.

کمربند

مجموعه ای از میخ ها بر روی شافت موتور و شافت چرخ فن نصب شده و یک تسمه انرژی مکانیکی را از موتور به فن منتقل می کند.

سرعت چرخ فن به نسبت قطر شیار موتور به قطر میخ چرخ فن بستگی دارد و می توان از این معادله بدست آورد:

سرعت چرخ فن در فن های تسمه محور ثابت است مگر اینکه تسمه (ها) بلغزد. لغزش تسمه می تواند سرعت چرخ فن را در چند دقیقه (RPM) کاهش دهد.

بلبرینگ

بلبرینگ ها قسمت مهمی از یک فن هستند. از بلبرینگ های روغنی آستین دار در فن ها بسیار استفاده می شود. برخی از یاتاقان های حلقه آستین ممکن است آب خنک شوند. هنگام جابجایی فن با گازهای گرم اغلب از یاتاقان های آستین خنک کننده آب استفاده می شود. گرما از طریق شافت و داخل روغن هدایت می شود که برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد یاتاقان باید آن را خنک کرد. فن های با سرعت پایین دارای بلبرینگ در نقاط صعب العبور هستند ، بنابراین از یاتاقان های بسته بندی شده با چربی استفاده می کنند.

در بسیاری از دمنده های توربو یا از یاتاقان هوا استفاده می شود و یا از یک بلبرینگ مغناطیسی.

دمپرهای فن و پره ها

از میراگرهای فن برای کنترل جریان گاز به داخل و خارج از فن سانتریفیوژ استفاده می شود. ممکن است در قسمت ورودی یا در قسمت خروجی فن یا هر دو نصب شوند. دامپرها در سمت خروجی مقاومت در برابر جریان را ایجاد می کنند که برای کنترل جریان گاز استفاده می شود. دامپرهای سمت ورودی (پره های ورودی) برای کنترل جریان گاز با تغییر مقدار گاز یا هوای ورودی به ورودی فن طراحی شده اند.

دامپره در ورودی (پره های ورودی) به دلیل توانایی تأثیر در الگوی جریان هوا به داخل فن ، باعث کاهش مصرف انرژی فن می شوند.

تیغه های فن

چرخ فن شامل یک توپی است که تعدادی تیغه فن به آن متصل شده است. پره های فن در توپی را می توان به سه روش مختلف قرار داد: انحنای جلو ، منحنی عقب یا شعاعی.

خمیده به جلو

تیغه های خمیده به جلو ، در جهت چرخ فن منحنی می شوند.

 

اطلاعات فنی و تخصصی و قیمت فن سانتریفیوژ در انواع مدل ها و برندها را در سایت بامین تهویه مشاهده نمایید.

https://www.bamintahvie.com/category/air-condition/فن-و-اگزاست-فن



:: موضوعات مرتبط: فن سانتریفیوژ , ,
:: برچسب‌ها: قیمت فن سانتریفیوژ , فن سانتریفیوژ , فروش فن سانتریفیوژ , خرید فن سانتریفیوژ , فن سانتریفوژ ,
:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zg

پکیج چیست؟


پکیج‌ گرمایشی
یکی از تجهیزات گرمایشی پرکاربرد می‌باشند که در سال های اخیر توانسته جای موتورخانه‌ها را بگیرید و جایگزین مناسبی برای موتورخانه باشد. در صورت ایجاد مشکل در عملکرد و سیستم پکیج دستگاه به تعمیر نیاز دارد. تعمیر پکیج دیواری کار آسانی نیست . تعمیر پکیج کار پرخطری است و نیاز به دوره‌های آموزشی دارد . لذا اگر کسی قصد دارد این کار را انجام دهد باید به صورت کامل آموزش تخصصی تعمیر پکیج دیواری را دیده و دوره های آن را گذرانده باشد.

پکیج

پکیج‌ها دارای مزایای بسیاری می‌باشند که می توان به قابلیت نصب، تعمیر و سرویس سریع و آسان دستگاه پکیج در محل اشاره کرد.

پکیج‌ها دارای دو حالت زمستانه و تابستانه می‌باشند. در تابستان زمانی که آب را باز می‌کنید پکیج روشن می‌شود و عملکردی شبیه به آبگرمکن دیواری دارد و فقط آب گرم می شود ولی رادیاتورها خاموش هستند  اما در زمستان به دلیل اینکه باید گرمای شوفاژها، فن کوئل‌ها و … را تامین کند کاملا متفاوت است و علاوه بر تامین آب گرم مصرفی رادیاتورها و ... نیز گرم می شوند.

 

تعمیر پکیج


در صورتی که پکیج شما با مشکلی مواجه شده است می‌توانید برای تعمیر پکیج دیواری از نمایندگی دستگاه و برند مربوطه کمک بگیرید. در صورتی که قصد دارید تعمیر پکیج دیواری را خود انجام دهید در ادامه با ما همراه باشید و این مقاله را مطالعه نمایید.

تعمیر پکیج

آموزش گام به گام تعمیر پکیج دیواری


در برخی موارد برای تعمیر پکیج دیواری می‌توانید به ارور پکیج دیواری توجه کنید و با توجه به ارور آن تعمیر پکیج دیواری را انجام دهید.

در صورتی که آشنایی با ارورهای پکیج دیواری ندارید می‌توانید به دفترچه راهنمای آن‌ها مراجعه کنید و یا با مراجعه به کامل ترین بانک ارور پکیج علت خرابی را یافته و تعمیر پکیج دیواری خود را انجام دهید.

پکیج دیواری برای عملکرد صحیح به چهار عنصر آب، برق، اکسیژن و گاز (گازوئیل) نیاز دارد.

در ابتدا باید بگویم که زمانی که آب پکیج تامین نشود پکیج نمی‌تواند روشن شود و اما چگونه بفهمیم که آب به میزان لازم به دستگاه رسیده است یا خیر؟ در همه پکیج‌های دیجیتال به واسطه ال سی دی کوچک روی صفحه و در پکیج‌های آنالوگ به کمک عقربه فشار که روی دستگاه قرار دارد متوجه می‌شوید در این حالت باید درجه و مقدار آن روی یک تا یک و نیم بار باشد و سپس می‌توانید آب آن را ببندید.

در مرحله بعدی تعمیر پکیج دیواری باید برق آن را بررسی کنید که وصل باشد و یا اینکه دو شاخه را از پریز جدا کرده و برعکس آن را وصل کنید چرا که بعضی از پکیج‌ها روی فاز و نول حساس هستند.

در این مرحله از تعمیر پکیج دیواری باید گاز را بررسی کنید و از باز بودن آن مطمئن شوید.

و اما اکسیژن که یکی از موارد مهم در احتراق است را هم باید در نظر بگیرید چرا که در برخی موارد فن‌ها دچار مشکل می‌شوند و احتراق به صورت درست صورت نمی‌گیرد و باعث آسیب جدی به دستگاه پکیج شما خواهد شد.

برای تعمیر پکیج دیواری زمانی که فن‌ها از کار افتاده اند می‌توانید بالای پکیج را مشاهده کنید که دارای دو دریچه با درپوش‌های پلاستیکی می‌باشد، شما می‌توانید درپوش‌ها را باز کرده و دود کش را وصل کنید و مواظب باشید که دودکش کوچک ترین نشتی نداشته باشد.

تعمیر پکیج

تذکر:  به قسمت‌های خطرناک پکیج که با گاز، برق، دود و … سر و کارد دارند دست نزنید و این کار را به متخصصین کار بلد بسپارید.

 

سوالات متداول در مورد تعمیر پکیج دیواری

 

چرا پکیج دیواری روشن نمی‌شود و یا به صورت انفجاری روشن می‌شود؟

پس از اینکه عناصر اولیه را بررسی کردید و متوجه شدید که پکیج روشن نمی‌شود باید به مواردی دیگر توجه کنید.

یکی از مواردی که باید در تعمیر پکیج دیواری به آن اشاره شود جرقه پکیج است.

در برخی حالات بین جرقه و شعله فاصله افتاده است و یا اینکه جرقه سوخته و دیگر کار نمی‌کند در هر دو حالت باید آن را تعویض کنید.

 

علت گرم نکردن رادیاتور و شوفاژ در صورت کار کردن پکیج چیست؟

در صورتی که پکیج شما این مشکل را دارد برای تعمیر پکیج دیواری باید چند قطعه را بررسی کنید.

یکی اینکه امکان خرابی شیر سه طرفه وجود دارد که در این حالت باید تعویض شود.

در گام بعدی به این نکته توجه کنید که ورودی شوفاژها رسوب نگرفته باشد.

خرابی ترموستات هم می‌تواند علت آن باشد چرا که دمای آب را به درستی نشان نمی‌دهد و در این حالت باید ترموستات تعویض شود.

 

علت سر و صدای پکیج دیواری چیست؟

در برخی موارد سر و صدای پکیج باعث صلب آسایش از اعضای خانواده شما می‌شود که حتما باید تعمیر پکیج دیواری انجام شود.

در این حالت قبل از تعمیر پکیج دیواری علت آن را بررسی می‌کنیم و احتمال این وجود دارد که مشکل آن هوا گرفتن پکیج باشد.

در این حالت برای تعمیر پکیج دیواری باید هواگیری پکیج را انجام دهید.

 

 

چرا پکیج دیواری بیش از حد مجاز داغ می‌کند؟

در برخی موارد دمای پکیج بیش تر از حد مجاز بالا می‌رود در این حالت برای عیب یابی آن باید ترموستات را بررسی کنید چرا که ترموستات خراب شده و تعریف دقیقی از دما ندارد و دما به صورت خودکار بالا می‌رود.

برای تعمیر پکیج دیواری در این حالت باید ترموستات را تعویض کنید.

 

علت اختلال در عملکرد پکیج چیست؟

بعضی اوقات برای شما پیش می‌آید که تمام قطعات را بررسی می‌کنید و هیچ علتی برای عملکرد نامناسب پکیج دیواری خود پیدا نمی‌کنید در این حالت می‌توانید برد پکیج دیواری را بررسی کنید.

 

قیمت تعمیر پکیج دیواری

هزینه تعمیر پکیج دیواری متغیر است چرا که برای تعمیر پکیج دیواری ابتدا باید عیب یابی پکیج انجام شود و این امکان وجود دارد که پکیج چند مشکل داشته باشد و به قطعات جدید نیاز داشته باشد و یا برعکس پکیج هیچ مشکلی نداشته باشد و شما با یک اشتباه کوچک نتوانسته باشید آن را روشن کنید.


 

در ادامه می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده اطلاعات فنی و تخصصی انواع مدل های پکیج دیواری و زمینی به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/heating/پکیج-شوفاژ-دیواری-زمینی/



:: موضوعات مرتبط: پکیج , ,
:: برچسب‌ها: پکیج , قیمت پکیج , پکیج دیواری , پکیج زمینی , پکیج گرمایشی , فروش پکیج , خرید پکیج , پکیج ایران رادیاتور , پکیج بوتان , بوتان پکیج , بوتان , تعمیر پکیج ,
:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 دی 1399 | نظرات ()