راهنمای خرید پکیج دیواری و زمینی
نوشته شده توسط : zg

یکی از بهترین سیستم‌های گرمایشی در ساختمان های کنونی استفاده از پکیج گرمایشی است که جایگزین موتورخانه‌ها شده است. این وسیله براحتی میتواند گرمای مورد نیاز محیط و همچنین آب گرم مصرفی آپارتمان را فراهم کند. مشکلات موتورخانه ها با تجهیزات گران قیمت و نیاز به افراد متخصص بسیاری از سازندگان را مجاب میکند تا استفاده از پکیج دیواری را جایگزینی مناسب برای موتورخانه مرکزی در نظر بگیرند.

مزیت‌های پکیج گرمایشی دیواری و زمینی چیست؟

از مهم‌ترین مزیت‌های پکیج می‌توانیم به راندمان حرارتی بالاتر، حذف لوله‌کشی‌های گسترده و حذف موتورخانه، سهولت در نصب،  راه اندازی، سرویس و نگهداری پکیج های گرمایشی اشاره کنیم

همچنین امنیت پکیج های گرمایشی بیشتر از موتورخانه‌ها و آبگرمکن‌های دیواری است، ضمن آنکه بازدهی بیشتری در مصرف انرژی دارند. هزینه‌ تعمیرات و نگهداری پکیج‌ کمتر است. کار کردن با صدای کم ، تامین  فوری آب گرم و ساختار دوستدار محیط زیست نیز از سایر مزیت‌های پکیج محسوب می‌شود.

پکیج های گرمایشی در انواع پکیج دیواری و زمینی  و پکیج های گرمایشی تک مبدله و یا پکیج گرمایشی دو مبدله تقسیم بندی می‌شوند.

 

برای خرید یک پکیج دیواری مناسب به چه نکاتی توجه کنیم؟

برای انتخاب بهترین پکیج گرمایشی برای خرید به موارد زیر توجه نمایید:

 

فضای مورد نظرتان چند متر مربع است؟

متراژ فضای مورد نظر ظرفیت پکیج را تعیین میکند، ظرفیت پکیج های گرمایشی برای مدل های دیواری معمولا از ۲۲۰۰۰ تا ۳۶۰۰۰ کیلو وات می باشد. اگر فضای شما بزرگتر از ۲۰۰ متر باشد استفاده از پکیج های گرمایشی در نوع زمینی به شما پیشنهاد می شود. برای محاسبه ظرفیت پکیج مورد نیاز، متراژ واحد مسکونی را درعدد ۱۵۰ (کیلو کالری) و متراژ واحدهای اداری را در عدد ۱۰۰ (کیلو کالری) ضرب می کنیم ، زیرا واحدهای اداری مصرف آب گرم چندانی ندارند.

 کاربری و موقعیت جغرافیایی فضای مورد نظر

نوع کاربری تعیین می کند روزانه به چه میزان آب گرم مصرفی نیاز دارید، ممکن است نوع کاربری در تعیین ظرفیت پکیج نیز تاثیر گذار خواهد بود. همچنین تفاوت هایی که در محیط های جغرافیایی مختلف وجود دارد تاثیر بسزایی در تعیین پکیج گرمایشی خواهد داشت.

هدف از نصب پکیج گرمایشی چیست؟ گرم نمودن فضای محیط یا گرم نمودن آب مصرفی یا هردو؟

اگر قصد خرید پکیج گرمایشی با هدف فقط گرمایش محیط را دارید یا فقط هدفتان داشتن آب گرم مصرفی است میتوانید از پکیج های تک مبدله که قیمت کمتری دارند استفاده کنید؛ اما اگر میخواهید از پکیج جهت گرم نمودن فضا و آب گرم مصرفی استفاده کنید پیشنهاد میکنیم حتما از پکیج های گرمایشی دو مبدله انتخاب و خریداری نمایید.

 

محل نصب پکیج

پکیج های دیواری به دودسته فن دار و بدون فن تقسیم می شوند که متناسب با محل نصب نوع آن انتخاب میشود. پکیح‌های فن دار دارای محفظه احتراق بسته هستند و می‌توانند خارج از منزل نصب شوند. اما نوع بدون فن این دستگاه، می‌بایست حتما درون آپارتمان نصب شود.

 

نوع سوخت در دسترس

هنگام خرید پکیج های دیواری و زمینی باید به نوع سوخت مصرفی آن‌ها و نوع سوخت در دسترس توجه نمایید.

در حال حاضر اکثر پکیج های گرمایشی موجود در بازار از سوخت گاز شهری استفاده میکنند ، البته تعداد محدودی از انواع آنها نیز با برق کار میکنند که مناسب مناطقی است که تحت پوشش لوله کشی گاز شهری نیستند.

با توجه به موارد ذکر شده دقیقا بهترین نوع پکیج گرمایشی متناسب با نیاز خود را خریداری کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده قیمت پکیج های گرمایشی در انواع مدل ها و ظرفیت ها به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/heating/پکیج-شوفاژ-دیواری-زمینی





:: موضوعات مرتبط: پکیج , ,
:: برچسب‌ها: پکیج , قیمت پکیج , پکیج دیواری , پکیج زمینی , پکیج گرمایشی , فروش پکیج , خرید پکیج , پکیج ایران رادیاتور , پکیج بوتان , بوتان پکیج , بوتان ,
:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 مرداد 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: